PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

30 January 2009

ZIARAH REEN & BABY DAMIA

Hi semua!...nama saya Nur Damia Maisara saya nak nenen la.. kenapa auntie ila & abg izz kacau saya :(
Panjang x saya? sure bila dah besar saya leh jd model..hehe
uncle apis ni asik amik gambo saya je.. bayo la!
nak tengok "INTAN" la..tp umi pasang tv3..uwaaaa
izz yang perasan kononnya damia adik dia sampai amir
dukung damia pun..izz marah..kuikuikui
( nak adik mintak kat baba ye sayanggg)
Izz: "mimi, comeynye damia. jom bawak balik!"
Reen : "eh..mana leh! ni adik akid. izz nak mintak kat mimi"
Ila : " izz mintak kat baba la sbb adik semua dlm kantung baba. kahh"
Aksi budak teruja dgn baby. Alhamdulillah aku nengok izz ni suka budak-budak. x kira la kecik ke beso dr dia. very friendly. Masa ni dia nak pegang damia. Si reen dah riso.. kahhh..izz nak amik puteri kesayangan dia.
Apa pun reen, selamat berpantang & jaga kesihatan. Teruskan semangat breastfeed damia.
TAHNIAH! buat korang sekeluarga kerana dapat cahayamata baru yg sgt comel .. :) Ni hadiah khas untuk ummi reen & baby damia...
dr kami sekeluarga.. kak ila, abg apis & bro.izz :)

16 comments:

ZiE said...

comelnya baby damia... izz dah mintak adek tu cepat usha apis ila cepatttttt!!! neway tahniah wat reen sebab dpt bby gurll yg comel. Muka damia mcm reen la

saveme_zero said...

tahniah reen. Cutenya..haihh..rs mcm nak bb lagi je..wakakakak

Nur Syafawati said...

sgt la comeynyer bb damia ko reen!!!!tahniah buat kamo sekeluarga...dah dapat sepasang..i like!!!!!!

elly said...

sorang lagi kawanku yg berjaya dapat ank sepasang! besnyeeeeeee...
bile lak gilirn aku nie hehehe...

tahniah reen... comeinye damia...

nasz said...

alahi comel nye... tahniah buat reen sekeluarga...

muka reen tak nmpk mcm penat pon, segar bugar je...

Mama Herda said...

Alhamdulillah..tahniah reen..

Rafizah Nordin said...

alhamdulillah semuanya dah selamat...tahniah untuk reen & amir.
aku gak ketinggalan tak tau si reen bulan dah banak, cis!!!!

izz nak adik tu...apalagi ila?cepat gi rogol si apis kahhhhhhhh

kirana-ummikmal said...

comeynye damia....
waaaaa..baru plan nk buh nama anak aku damia....wakakakaa
kena tukar lain ler cengini...huuuhuhu
reen nampak sihat betulllll
kalo aku mesti serabai giler...
kahhhhhhhhhhh

Tinie said...

wei ko blom pegnen dah ada nama anak erk?cpat2 le proses wei..Izz dh xsabar nak ada adik dh tu..

tahniah untuk Reen, selamat Berpantang..muka maintain macam dah hbs pantang jer..hehe

Eda said...

congrates buat reen sekeluarga..
bestnya pasnih leh cuti panjang.. chumellll le..rindunya nak pegang baby...(lagi2 baby sendirik)muahahaha.. ni yg terbakar nak peknan cepat nih...kahhhhh... betol la muke reen takde cam pas banak...kemas je..klau aku la ala 2 muker sya dlm pantang tu haaaa..muahahaha

Eda said...

oh ye..tah 2 si reen dah mekap awal2 sebab dier tau ila kang mesti sabotaj...gambo2 org dlm pantang...kahhhhhhhhhhh

ieda said...

sonoknyer reen dah selamat bersalin pun, dpt bb girl lagi...tahniah..daku myb bb boy lg ler hehehe kwn gusti amsyar..

izz pun dah bosan xder kwn tu kak ila..cpt2lah kasi adik..

mummy teha said...

tahniah reen..bestnyeeeeeee...
wakakaka,izz nk adik,sebijik perangai cam danish la izz ni!!
wkakakaka!dia pgl k.ila mimi gak ke?
hahahhaha,same cam dnaish!
izz mntk mimim n papa adik cpt taw...hhahahah...

ai said...

wahhhh..sonok tul si reen + amir dpt bb gegel. dapat sepasang anak dowang. :)

bukan main izz, nak godam si damia! hihihi.izz, kau mintak la ngan baba kau tu. soh 'siram' mummy bebayak. cepat skit dpt adek.. ;P

MUMMY ILA said...

wakakaka.. baba tutup kilang wat sementara waktu.

noreen-bulan said...

tq semua...
barang mekap tak bawa la k.eda...
kalo tak mau lagi cun...hehehehe

 
template by suckmylolly.com