PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

02 February 2009

BBQ PARTY - TEAM M.COM

Alhamdulillah, akhirnya berjaya jugak nak adakan majlis BBQ & Port luck ni. Setelah sekian lama sejak dec2008 hingga ke tahun baru. Majlis ni terpaksa dipostponned tarikh & lokasinya. Semangat nak bako2 nak gether2 ni dah lama terbuku dalam hati sehinggakan ada mak-mak ayam dah berbuyong kembali. hehe...
Aku ni selaku tuan rumah awal2 dah wat persiapan membeli bahan basah utk diperap. X sangka plak lamb menjadi rebutan sehingga ada yg terkulat2. Aku ingatkan ada 2-3 orang je makan lamb. hehe.. sori la pada sape yang rasa terkulat x dpt bedal lamb banyak2. Alhamdulillah target ayam memang mencukupi.
Apa pun happy dapat berkumpul dengan mak-mak ayam terutama mak ayam "kak bibu". 1st bersua wajah...
>> aku celok dr sya.. sweet sgt gambo ni. izz & dina cam adik & kakak. >> tukar shift.. kaum bapak ayam lak handle.. mak ayam "ila" mau santai2..
>> mak-mak ayam & anak2 ayam... (team mommies.com)
>> bersungguh kawan-kawan aku menyentap makanan yg ada..hehe
>> ha..nak tu..nak ni..nak itu..nak ini...
>> comotnye...anak sapa la ni??... (anak aku la tu. kahh)
>> izz & mummy baru... aunty alyn.

10 comments:

Eda said...

meriah beb...aku suke tgk gambo2 kalau kat kamera ko nih..kerana musti kelakar..ko cuber tgk gambo kak ai n syafa melantak tu sungguh gelojoh...kahhhhhhhhhh..lawok lawok!!

ZiE said...

meriah betol la gathering ni.. tungggguu kemunculan aku mac nanti ye. hahahahaha teringin sgt nak jumpa korang. nak jumpa izz yg comel

ai said...

isk isk isk..

tu bukan makannnn..tu gelojoh BODO!!!!

kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;P

Nur Syafawati said...

ilaaaaaaaa..ko mmg saje mensabotaj gambo aku ngan kak ai kan????kan??huhhhh..x sudah2 nak bahan aku kan??whakkaka....tapi mmg betul kami gelojoh pun..kan kak ai kan?kan?whkakaka

nasz said...

wah meriah nye korang berBBQ. uwaaaa, aku tak dpt join, sorry kat semua. laki aku tak sihat, takkan aku nak tinggalkan dia kat umah lak...

saveme_zero said...

marveles BBQ ni. ila...duit BBQ ada lebih tak...buat lagi weii..hahaha. aku tak cukup lantak..huwaaaaaaaaa

Shais said...

ila... bestnya dapat jumpa kawan2.

Bibu said...

isk lupe lak nak komeng smlam..
Macih ye Ila cute!
best arr ade pool..kakak siap ckp nak pegi lagi..dtg2 trus pegi kat pool tak gerak2 dah selagi tak masuk!

fazilzura said...

MAma Izzz..
mintak maaap ler bebanyak yek..
Akil and family x leh nak join .. psl Akil kene demam campak , kang kalau dtg kang abis sume kene .. heheh baru kang

Dayah said...

besh2 ..korang ni asyik buat gathering je...jeles daku

Ila,ada tersedak tak sehari 2 ni..singgah2 le blog ku..klu nak tau reason tersedak..klu tak tersedak pun.... singgah le..

-WijDAn m.com -

 
template by suckmylolly.com