PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

11 February 2009

TAKE THE ENGLISH TEST TODAY!

Arini aku ada "ENGLISH SHORT TEST" . Sekeping kertas jek tapi ada 5 sections. Section 1-4, fill in the blank & last section plak kena wat sentences sendiri mengikut words yang telah diberi. Madam Haryati just give 1/2 hours je. Alhamdulillah leh buat tp tadi ada 1 jawapan yang salah. huhuhu.. :( aku confius dgn ayat diberi. Hati aku down giler beb bila madam discuss after exam. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! tapiiiii xpeeeee... sbb ada 10 soklan yg dia bincangkan balik ...semua tu CORRECT!! yesss.... :) yang selebihnya aku x tau la btol ke idak. kahhh... tawakal jela. Takde apa harapan sangat cuma harap dpt A- pun okla. harharhar.. Next coming exam..utk penuhkan mark stage 1.

6 comments:

ai said...

va va va..speaking london jelah pasni. kau nk ikut jejak besen kau ye ila? ke ni persiapan kau nnt nk borak2 ngan dora tu ;P

bagus..aku soka!

MUMMY ILA said...

kak ai~ wakakakaka..xdela ni mmg nak improvekan penggunaan bahasa aku. Takleh lawan dgn besen aku tu.. dia blajo dgn minah ausie. aku blajo dgn minah haryati. kahh

Eda said...

haha mcm SPM laks gemuruh menunggu result..muahaha..gud lucks.. i know u can do it...ala paling koman A- ok la tu...

Nur Syafawati said...

sonok nyer dah keje pun kena wat test2..hmm..tapi kalau leh aku tanyer..utk aper testis ni ila???

kirana-ummikmal said...

aku last amik english test mase amik paper MUET...
wahahhahah
dah bezaman dah....
dekat 10 thn dahh

MUMMY ILA said...

sya~aku skrang ni tgh attend english class kat uia ni. kira uia bayokan la rm800++ sekepala. Test arini kita mark utk penilaian aku dlm kelas stage 1 ni. Kalau aku lulus..aku akan terus g ke stage berikutnya sampai la aku btol2 pandai. x pandai x tau la kan..tp aku usaha la. kahhh...

kat kelas tu.. aku blaja grammer,speaking, pemahaman foreign accent memadangkan sini byk sgt slang (accent).

kak kir~ aku pun dh penah wat MUET. English dr sekolah dah blajo tp biasala kalau keje cam aku ni x jumpa orang mmg la sangap kalau tiba nak speaking dgn foreigner. Secara sedar dirinya aku pun join kelas ni utk tingkatkan keberanian aku berspeaking. hehe

 
template by suckmylolly.com