PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

19 February 2009

APA AKU BUAT ARINI?

benda alah yg menyesakkan meja aku
ni la keje aku di pc... sungguh sesak larat...
dan yang ini jugakkkk..itu jugakk.. sinun..sini jugakkkk dan hp sendal tingkap aku
ni plak tong air aku...skrang baru jam 1.40..air dah tinggal byk tu...kahhh semuanya 2000ml
Ha ni la dia yg aku buat arini.... aku x tahu nak kata ni apa ..walaupun sesak larat tp inilah rutin aku.. rutin keje ..berlambak..meja aku mmg x sehias meja kowang kot.. malu sey..x penah susut sebab ada lagi benda alah yg menanti aku untuk melepaskan dowang dr "aquarium" aku ni.
troli 1 (in process)
troli 2 (in process)

10 comments:

saveme_zero said...

amende yg berlambak2 tu ila?? kaset porno ker..kahhhhhhhhh

MUMMY ILA said...

kak sue~ aah kaset porno..version lesbo ada..hardcore ada..gay ada..mana ko nak?.. ekekekekek

education cds,tape la.kahhhh

Eda said...

ala besen..apa nak riso..sambil tunggu video render..leh chot chet2..leh blogging2..leh fesbuk ..muahahah

MUMMY ILA said...

eda~ ya btoi...tepat sekali!! apa guna ada pc yg berkuasa kuda...bukak je apa saja yg anda mau. kahhh

Nur Syafawati said...

amboiii..bz nye ko ila!!!!!!!!!hehhee

ai said...

mak aiiii..apo kojo kau ni debab oii??? buat cetak rompak ke? ;P

kak ina kl said...

salam ila..ila ni buat edit ke..kamu pandai tak tukar dari pita video ke cd atau vcd...gambar kawin akak tu dah teruk bebeno gambar dia..kalau kamu pandai buat...berapa harga dia..
rupanya rumah baru ye..mcm sambut cny aje..

Mama Herda said...

ko ni koje ape sebenarnye..tokey video ke..:)) adehhh..sgguh ponuh dgn c.d2 haaaa..klu ade yg menggegar jiwa tu ko burn bg lebey sikit...kahhhhhhhhhhhhh...

MUMMY ILA said...

sya~mmg ari2 aku sebeezeean camni.tp rilex jek sbb dah biasa. Rutin dah namanya.

kak ai~ aah aku buat cetak rompak tp majikan aku yg tanggung risiko. kahhhh

kak ina~ la boleh.. mmg ila kekadang amik upah buatkan video orang.

her~ kahhh..aku buat post production media collection la. sunting menyunting filem..bikin2 filem..program filem itu semua keje aku cuma aku handle research collection university. hehehe

[-suziey-] said...

waa..sgt berseni workstation anda..hahah..lebih kureng je tpt kira:D

 
template by suckmylolly.com