PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

06 February 2009

TAG SEKIAN KALI

Sori pada penghulu tag ni iaitu BESEN aku, EDA & pengikut penghulu tag yang lain Zura,Zie,Yies & Kak Bibu kerana sudi meneTAGkan nama aku. Aku lambat skit nak reply sbb aku terlalu bz dengan keje2 luar & dalam. La ni break solat jumaat..boleh la aku reply. hehehe
Dou you think u r hot?? Ye!..selalau rasa HOT sbb aku ni memiliki aset yg bernilai bg seorang wanita ..apadia ye?. ;)
( . ) ( . )
Upload a pic of u...

Why did u like this picture?

sweet sgt masa ni. cam model plak. hehe masa ni izz baru 4 bulan. aku dpt memakai baju lama selepas bersalin. kahhh...

When was the last time u eat pizza?

Bulan lepas ...dinner dgn apis & izz kat shakeys pizza @ JJ

The last song u listen to?

Last song?.. alamak..aku dgr byk lagu. erm..Broery la sbb aku baru je lepas convertkan vcd karoeke ke audio cd . Request from my boss :D

What r u doing rite now beside doing this?

sembang kat kapetz dgn mak-mak ayam sambil wat statistik report

What name you prefer besides yours?

S.A.Y.A.N.G -

nama ni semua kenalan lelaki aku yg rapat x kira la xbf ke laki aku ke abg angkat aku ke opismate lelaki aku ke kawan lelaki ke.. dowang suke sangat panggil aku dgn nama ni.. kenapa? aku pun x tau.... ;)

People to tagged:

1- kak sue

2- Wijdan

3-Kak ai

4-Kak Aiza

5- Suelly

Who is No 1?

- kak sue @ kak susu model ubat gg..mak pada alya. orgnye cam garang je. mak pada alya yg garang cam mama dia..bini pada acid.

Who is No 2?

- Antara ibu yang pernah aku bg support dlm penyusuan susu ibu. Lama gak dia follow advice dgn aku. x penah jumpa... ;)

Who is No 3?

- Kak ai..antara mama yg da vougue & d vass. Dia ni kuat semangat & gile babun cam aku tp dia lg gile la..sayang sgt kat dia ni.. hehe

Who is No 4?

- Kak aiza.. mama yg x jadi jumpa. sedih sgt. tp penah on air di tepon.. harap dpt jumpa nanti :D

Who is No 5?

-Suelly.. x penah jumpa tp nampak dia ada potensi jd rakan setia kotak merah tp dia dok jauh sgt. kalau x lama dah aku racun dia jd team kotak merah. kahhh

AMARAN KERAS :

SILA SIAPKAN....!!!

8 comments:

Eda said...

bagus..wlaupun nko yg paling last siap!kahhh~

saveme_zero said...

TQ ila. nti aku siapkan yer. xde gambo yg cun melecun la..kahhh

Mama Herda said...

sayanggggggg?? syg syg syg? syg syg sygggg..kahhhhhhh...

mummy airell said...

ila...dlm reramai mak2 ayam ko jerlah yang ingat kat akak.hehehhe.sayang la ko ila!!muahhhh..hehehhe.nnt akak siapkan tag ko ni yer.nk carik pic paling cun.kahhhhh

MUMMY ILA said...

her~ ye sayang..sayang..sayangggg sama sayangggg

kak aiza~ daku sentiasa mengingatimuuu

ai said...

aku pon sayanggg sama kau debab. tp malangnya aku tak dpt nk menunaikan hajat kau ni sbbnya aku dah penah buat. kahhhhhhhhhhh

Dayah said...

dah pun disiapkan awai lagi... heheh--

-wijdan-

elly said...

nanti aku wat keje nie eh... tq tag aku hehhe

 
template by suckmylolly.com