PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

08 January 2009

UPDATE: BBQ&BURGER PARTY

DAH KOMPOM :- 1- ila (Adult:1, toodler: 1) 2-Ayien (Adult:2,toodler:1,babies:2) 3-Elyies (Adult:1,toodler:1) 4-Kak Ai (Adult:1,toddler:4) 5-Reen (Adult:1,toddler:1) 6-Kak bibu (Adult:1,toodler:2) 7-Sya (toddler:2) 8-Sara (Adult:1,toddler:1) 9-Lyn 10-Faiza (Adult:1,toddler:1) 11-Kak sue (Adult:1, toddler:1) 12-zura (Adult:1,toddler:1) 13- Kak Aiza (Adult:1,toddler:1) Blom KOMPOM:- 1-Anne 2-Zira 3-Kak yatie Menu Portluck:- 1. WHIPPED POTATOES 2. KEK BATIK 3- COLESLAW 4-BUAH 5-AIR KOTAK + MINERAL WATER 6-RENDANG + KUAH KACANG 7- APAM BALIK 8-MEE GORENG BASAH 9- NUGGET 10-KUIH 12- KEK 13- PUDING JAGUNG 14- AIR LEMON ASAMBOI Plan Party :- 1-Party akan bermula jam 4 petang di kawasan BBQ pit berhadapan playground Platinum & bersebelahan pool. 2-Kepada sesiapa yang ada khemah kecik /tikar leh la bawak. kita bersantai di situ. 3-Bahan BBQ : AYAM,LAMB,SOSEJ,UDANG SEDANG,DAGING BURGER(AYAM/LEMBU) 4-Roti burger & sayuran akan disediakan. Bkin burger sendiri ye bila nak makan. 5-Menu portluck yang di bawa akan dihidangkan. 6- Sambil2 makan leh la bermandi manda atau main di playground. 7-PERHATIAN: sila jaga kebersihan kawasan taman ye. 8-Selesai party, insyaallah dalam kol 6:40ptg.. kalau ada makanan lebih leh tapau ye ;) Bayaran : Setelah dikira2 budget tahunan, bayaran hanya dikenakan sebanyak RM20 shj setiap 1 family. Tarikh akhir pembayaran sebelum 30 jan 2009. sila sms jika sudah membuat pembayaran.

CIMB : FAZILAH BASARUDDIN
14150062307528
H/p: 013-6395928
Barangan yang perlu dibeli :
1-Ayam
2-Lamb
3-Udang
4-Burger
5-sos cili +tomato
6-Sayuran
7-Lemon
8-Gula
9-Arang
10-Mayonis
11-Plastik bungkusan+getah gelang
12-Bahan perapan
akan diupdate lg selepas ini............ :)
-------------------------------------------------------------------------------
Dah buat bayaran :
1- Ila
2- kak aiza
3- yies

6 comments:

Rafizah Nordin said...

yeayyyy aku rase aku dan besan aku yg paling untung.kami bayo rm20 je tp kami ada banyak mulut wakaka

korang jangan jeles ye...hah, cepat2 tambah anak untuk bbq mase hadapan (kalau panjang umo la...)

MUMMY ILA said...

kahhhh...

ni kira utk harga barang nak dibeli je. so, yg kurang ahli keluarga cam lyn..sila la makan byk2..

elly said...

best...best...

ai said...

Nape aku adult:1???? laki aku??? huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

~FIZA!!! wakakakaka...kita seropa! UNTUNG UNTUNG UNTUNGGGGGGGGGG

saveme_zero said...

ok ila..nak byr nti aku update kat ko ok. skrg tgh sengkek ok.

MUMMY ILA said...

kak ai~ Adult tu laki ko la.. ko kan dah bernama kat situ....

kak sue~ oraiteeeeeeeeeeeeee

 
template by suckmylolly.com