PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 January 2009

CUTI LAYA CINA - PART 1

Pegi mana cuti laya cina?..

sempena isnin tu semua bercuti, aku lakibini anak banak p menghiburkan diri bersama kengkawan. Kali ni tempat yg sama.. kotak merah plus @ pavilion. Klua pagi baliknye malam. hehe

Kali ni dpt melalak dlm bilik beso bernombor '53'. mmg luas siap ada dance floor. mmg syokla toilet pun kat dlm bilik. Buffet pun lauk sedap2 lak aritu. okla..mmg menyentap jela. makan ..melalak..melalak ..makan.

Habis je melalak ..kami lepak kat food court pavilion. Aku terjumpa lak pak nil tgh bersantap bersama keluarganya. Agak terkejut muka pak nil. kahhh.. sorry la pak nil.

Lepas lepak2 kat food court sambil minum air ..kami plan nak p main bowling plak. Lokasi seterusnya FLAMINGO BOWLING.. aku la pemain paling corot. bukan apa..aku ni dah lama x main ..tangan pun dah pengko.. :)) kahhh...
Lepas bowling p lepak kedai mamak balik kat sebelah ampang point.. dinner kat sana sebelum perembat diri balik ke rumahhh.. penatt wooo..

14 comments:

Eda said...

amboi besen..sakan karak..lupeee trus besen disini..lenkali ko kena nyanyik lagu dedicate kat aku..pastu rakam...baru la aku terharu babe...kahhhhhhh

MUMMY ILA said...

hahaha...takpe..tunggu jela ko balik sini.

Mama Herda said...

ya rabbiii ilaaaa..lps ni ko jd tokey red box aje le..sng sikit..hahaha..xpe nti kita nyanyi sesame yewww..yeww..yeww...

ai said...

melalak saje keje kau!!! bila nk bawak aku ni??? huhuhu...

Shais said...

izz happy tengok mummy menyanyi.

nasz said...

amboi, beraya sakan ko ye ila, berjalan tak ingat donia

MUMMY ILA said...

her~ kuikuikui..xmo la nanti LHDN kejo aku sbb manyak untung. aku menanti saat nak melalak dgn ko.

kak ai~ yela melalak jela keje aku. dah nak merengek x bole. melalak je la mampu dibuat wat masa ni.... kahhh

kak shais~ izz mmg happy pun. skrang ni dah pandai berebut mic. kekadang mic tu dia nak jilat cam aiskrim. camne tu???... wakakaka

nas~ aku tumpang laya sekali maaaa

oYa said...

ila..bila ko nak aku melalak jgk ni..wakakakakaa

MUMMY ILA said...

oya~ adoyai.. ko pun nak join tha club ke?..bulan depan la..ada berani?..bulan ni dah 3 kali aku melalak..

fazilzura said...

Fulamakkk .. sakan kerok ooo
dh lama x g kerok2 .. uhuhuhhu

Tinie said...

ada bakat-ada bakat..
apa kata ko masuk AF7??\kut kut ada rezeki blh bawa balik kete o..

MUMMY ILA said...

aku nye saingan cam nak kalahkan nana AF bole la. kahhhh...

laki aku hebat..sore power cam BOB AF..

Nur Syafawati said...

wah2..sakan korang coti panjang raya cina yer..!!!!huh...gi koke la..jpe paknil la...gi bowling la..eh..mane mek sara??kate joint ko

MUMMY ILA said...

sya~ mek sara join 4 2nd day la sya. ni 1st day isnin lepas.
ko jgn x tau ..muka aku lakibini anak banak melalak kat kotak merah 2 hari berturut2..haha..

aku x snap masa dgn mek. pakai kamera mek. tunggu mek la upload

 
template by suckmylolly.com