PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 January 2009

CUTI LAYA CINA - PART 2

Cuti laya cina..mau g mana?...
Laya kedua.. selasa semalam kami xde la bercuti ke mana pun. Keluar pagi balik malam je pun g area kl . Pagi2 dah tersadai kat pavilion, BB..jalan-jalan cari pasal. Nak shopping?.. xde mood pun sbb tgh spend duit utk ke bandung. Yang tersangkut cuma cd learning izz je. Memang aku skrang ni hobinya tiap bulan beli cd learning buat izz. Memandangkan dia pun minat belajar..aku galakkan la sementara dia baru nak blaja bercakap ni.
Sambung balik cite jalan cuti laya ni. Aku dr pavilion terus ke klcc mall.. saje gak jalan2 cari pasal. Sempat gak aku nengok tarian singa. Kalau kowang nak tau.. punyala gilos babasnye aku lakibini anak banak leh follow singa tu tawaf 3 tingkat Parkson tu..siap every side dia pegi..kami pun pegi. adoyaiii.. sejam lebih aku dlm parkson semata2 follow singa tu menari.mana dia pegi, situla kami pegi. Sebabnye.. anak kami si izz tu amatlah suka tarian singa & bunyi-bunyian. Jangan pelik dowang main muzik sebelah dia je..dia leh joget cuma aku missed nak record aksi dia joget sbb terlampau asik nengok singa tu & pemukul gendang tu. Kenapa pemukul gendang?.. haha..kowang xyah tanya aku kenapa? sbb kowang pun tau aku ni mmg ada penyakit "mengenyam". Mata aku ni asik nengok singa..nengok "orang pemukul gendang" tu je. Izz cam biasa didokong babanya atas sebab mummy dia pendek. kalau aku dukung sure izz bengang xleh nengok singa tu berjoget2.

>> aksi gedik depan comin.. cute la tu konon2nye

Lepas abis tarian singa, aku pun p cold storage..beli la makanan & mineral water utk bekalan di klcc pool. Camla kat umah takde pool kan?.. aku saje je nak bawak anak aku bergumbira di suasana lain. Asik pool sendiri je x best gak kan. meh p kat awam punya..ramai kawan2 leh jumpa. Sekarang ni, izz mmg susah di kawal bila jumpa air. Habis dia tawaf kolam tu dr cetek sampai ke dalam. Macam2 aksi dalam air.. meniarap..merangkak.duduk..tepok air..menyelam sampai tersedak pun ada. adehhh.. sakit pinggang aku dok kawal dia. dah la kenit..aku asik terbongkok2 dok jaga dia. sejak2 ni gak dah berlagak cam org beso. xmo berpegang..nak redah sendiri. tu yg aku follow je belakang dia. jgn terkejut gambo & video dia semua dari back side. kahhhh...

>> cobaan nak memanjat.. x padan kecik. semangatnye kuat!

>> cobaan BERJAYA!..

video

>> percobaan nak berkawan.. ntah sape pun dia tegur video

>> ni aksi baru ye dlm air.. ala2 katak mengaumm video

>> ni plak teknik bebas.. apa2 ajelaaa

3 comments:

Eda said...

amboi sonotnya si izz merangkak2 dlm air..muahahahah... sgt peramah ye izz...tah sape2 je ko nak peluk tu..nasib baik jantan..klau betina mau gak aina jeleshhh..wakakaka..mmg ila..aku ni pun nak amik gambo aina dari depan bukan main susah lag skang ni..last 2 biar aku je bergambar sorang..kahhhhhhh...
seksi sungguh menantu aku..nampak buntut..auwwwwwww.........

ZiE said...

haha bukan main aktif izz ni. sana sini nak sendiri bagus la tu. seksiiiiii ... sib bek aina jauh kalau dekat mau d terkam tu.

MUMMY ILA said...

hahaha.. peramah tamah.. suka2 ati je tegur orang. meh main air sama2

 
template by suckmylolly.com