PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

20 January 2009

MALAM AJL 2009

Tahun ni AJL diadakan di Stadium Putra, Bkt Jalil. Aku mmg x pegi la ke RED KAPET side sbb malas nak datang awal sgt. Kol 7.30 start..orang dah berpusu2 ke sana tp aku masih dlm perjalanan. Lepas maghrib baru nak klua umah, anta izz ke umah teacher suzie. Tepat kol 8.15mlm..kami sampai ke bkt jalil.. lalu highway DUKE. Persembahan artis2 yang berentap kali ni mmg amat sengit. Aku leh katakan semua persembahan, vokal & lagu adalah yg terbaik. Puas hati dgn persembahan lagu & vokal dowang. Paling aku salute, persembahan FAIZAL TAHIR & MEET UNCLE HUSSEIN.. mmg POWER!. Tahun ni aku x pegi rehersal sbb malas nak tinggalkan izz kat umah teacher dia. so, apis & kawan2 dia je pegi. Aku cuma pegi time final je. Takde la dpt bergambar dgn artis2 ni.Malam final pun aku x dpt nak join dinner bersama artis sbb kejar masa nak amik izz. Apa pun MEET UNCLE HUSSEIN & FAIZAL TAHIR mmg nama2 yg aku dah agak mereka menang. Satu lg aku nak selit cite kat sini, aku cukup meluat dgn keletah & pakaian artis2 malaysia yg datang melihat final AJL ni. Aku rasa cam x sesuai je pakaian dowang tu. cam nak g "GRAMMY AWARD" je. Seksi bagai sampai tetek rasa nak berlambak ke depan. Sekor2 pakai cam "#$R$@#$".. kahh..astaga... bayangkan sedekahkan "AL-FATIHAH" utk rakyat palestin tp pakaian dedahkan tetek & kain skirt dok berkiap nampak kangkang. (huh..ayat aku..)

6 comments:

Nur Syafawati said...

ila!!aku pun suke nengok MUH ngan Faizal tahir!!dorang mmg superb!!vocal dorang mmg gile weh!!huhuh..tapi nape aku x nampak ko dlm ramai2 yg terlonjak2 kat stadium tu??whakakaka.

MUMMY ILA said...

aku kan kat VIP..mana leh lonjak2.. kahhh.. aku cuma berdiri sambil memberi tepukan gemuruh & jeritan kepada semua artis2 cam MUH, FAIZAL TAHIR, STACY.

Eda said...

wahh bestnye ko..mana dapat tiket free??oh ye sape menang..??aku tak check lagi..ekeke...nway pasai artis tetek meleleh kuar tu..dah biasa dah tengok..naik nyampassss dah...biasalah deme2 ni..ikutkan bukan bagus sgt seksi je lebih..ko ade tak terserempak ngan sorang plakon yg tetek terjuih yg pasan diri dier 'pamela anderson' msia tuh..perghh macam haram ..geli ketiak aku...:P

MUMMY ILA said...

haaaaaaaaaaa... baru aku ingat ..dia la pelakon sengal tu. nasib ko ingatkan aku eda. aku baru cite kat sya. aku x ingat nama dia. mmg pun tetek aku lg ngancem dr dia. aku nye saiz lagi sajak dipanggil pamela. kahhh...

JUARA LAGU 2009.."Lagu untukmu"- by JUMPA PAKCIK HUSSEIN. hehe..

saveme_zero said...

meriahnya aku tengok! dlm tv pun aku tgk..mak aii..org mcm semutt. AJL tahun ni ..meletopp!

MUMMY ILA said...

penuh stadium kak sue.. siap duduk atas tangga

 
template by suckmylolly.com