PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

02 January 2009

BERCANDA DI PETANG NEW YEAR

>> hot chickss.... peeewiitttt >> aku jd baywatch... >>aksi budak yg lupa daratan >> dina merajuk izz xmo teman swimming >> apa pun kita makannn dulu.. berkelah la depan pool >> anak dara hot..makan mihun singapore pun ciput. tahu la nak naik pelamin.kahh >>antara santapan di petang ari..mihun,nugget,popia >> anak dara sape ni??.. kawan izz ye..bkn special gf :D Sempena cuti new year ni aku saje la ajak2 itik join aku bercanda di kolam umah aku. mana yg ada je aku ajak tp tula tu pun aku x sure nak ajak yg lain. almaklumlah umah yg lain jauh2. takut x jadi plak. pagi2 aku dah tanya dowang jadi ke nak dtg?.. kalau x aku je anak banak terjun kolam. ni sume projek last minit, diharap sesiapa yg lihat gambo ni jgn terkecik hati sbb aku x ngajak. next time kita gather2 ramai2 kat pool aku sambil BBQ ...bestkan??...

7 comments:

saveme_zero said...

aku nak kecik hati gak! tak kira!

Nur Syafawati said...

peeeweettttttttttttt...hot chick tu!!!!kah..kah..kah..aku setuju...i agree!!!ahaks..tapi mase bile ko snap gambo ni ila??aku x pasan pun ko bwk camera..whakkaka...
amboi anak dara sape yg last tu...sexy pakai bikini..pewot muncit!!kahhhh

MUMMY ILA said...

kak sue~ ala bucuk..bucuk.. bucuk..

syapa~kamera aku kan slim shady. ko sure x pasan. mamirazi mana leh snap depan2..kenala candid. hahahaha kamera kat celah tetek aku la :))

Eda said...

amboi besen x ajak aku haaaa...
lupekan besen di sini..si izz pun lupekan aina yeee..oooo...

mummy teha said...

woi bestnye wey!!
jeles lapan ribu kali!!

Rafizah Nordin said...

aku pun jeles...jeles 8001 kali (lebih sikit je dr teha)kahhhhhhh

MUMMY ILA said...

kaahhh...:)nantila kita gether2 yekk..

 
template by suckmylolly.com