PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

15 July 2009

DINNER @ KOREA?

Korea?.. oh tidak! uwaaaaaaaaaa!! sedih x dpt g korea!! takde geng mau follow aku so imegresen Platinum x mungkin akan bg lesen. Terima kasih buat paeh sbb sudi memberi kupon2 makanan yg hebat-hebat ni. Aku amat berpuas hati.. kenyang perut senang hati aku laki bini.

::Restoran korea ...aku suka sedap sambil makan dia pasang lagu kegemaran aku :: :: hidangan ala western gak..sedap ..banyak dan murahhhhh ::
:: ternganga mulut aku ...nasib x terliur....::
:: adik sayang mummy...konon2 aku nak blanja makan ::
:: laki aku yg kelaparan ::
:: x ramai sbb jusco ni pun x ramai orang.. ehehe.. tp lepas ni restoran ni jd port aku ::
:: muka happy nak makan ::
:: comelnye anak mummy ni ::
:: mango jus ..laki aku punya ::
:: ice choclate ...aku punya ::
:: grilled chicken burger.. nyum..kongsi 2 org..mmg byk ::
:: aku punya hot hot drums chicken tp lupa amik gambo sbb sgt lapar ::
:: tu dia.... grilled chicke yg amat lembut bersama fries yg gemok cam aku gak ::
:: kids meal..ada spegheti & chicken grilled.. sedapppp ::
:: ha bukti kami kelaparan... lepas tu kenyang...balik umah terus zzzzzzzzzzz :: Lepas dinner..izz layan bionic animal. g mana2 kalau benda alah ni sure kasi can kat dia main benda ni. aku suka benda ni tp aku xleh naik sbb aku besar. so, kasi anak main.. aku jaga jela.
hehehee ^_^

10 comments:

Mommy Prince said...

Ila,, ni kalau menantu sya naik nih..mampuih aku dah tentu kena bwk balik sekali menatang tuk kerumah.kahhhhhhhhh

♥ Eda ♥ said...

amboih ..makanan org kaye2..kahhhh nanti aku pun nak tery gaks..

saveme_zero said...

nmpk menarik je

el said...

restoran korean..tp mknan cam western...
sedap betul tgk

aku tgk izz naik menatang tu cam x mo balik dah..hahaha

Bed said...

chicken grilled & ice chocolate...nyum...nyummmmmmmmmmmmmmmmm...
i likeeeeeeeeeee

fazilzura said...

lor haku ingt kan nk g korea betui2..
wakakakakakakkka..

aku nmpak ICE CHOC .. adehhh

ai said...

sedap plak aku tgk!!!!!

apesal syapak x kasi kat aku kupon tu?? ha??!!

ZiE said...

bestnye dpt mkn freee... izzz pun suka sebab dpt naik menan tu. Tapi aku tengok pesal muka apis lain sikit ila?

MUMMY ILA said...

nik~ kalau anak aku cam anak ko..sure aku x kasi dia nampak langsung binatang tu. mau pusing jauh dr situ. wakakaka..

eda~ kaya la sangattt...aminnn. wakakaka.. ada kupon save la budget sorang makan. hehehe

kak sue~ mmg menarik da bomm!

el~ haha.. dia tahu binatang tu stop..dia akan ckp "dah habissssssss...jom alik" hehe ..

bed~ mmg sedap..fev aku ice choc selain teh tarik panas.

zura~ mengubat kesedihan x dpt p korea. aku masuk restoran milik org korea jela. hehe..pasang lak lagu korea kegemaran..makin syahdu aku menikmati hidangan. rasa cam ada kat korea. hehe

kak ai~ mmg la syapak x kasi sbb syapak pun x dpt. kupon tu paeh mak yong yg kasi la!..hehehe

zie~ muka apis lain? lain tang mana tu? aku tgk sama je. hehe

Nur Syafawati said...

k.ai ni..x pasal2 nama aku naik lak!!!tekojut aku!!!aku pun x tau akan kewujudan kedai bbq chic ni..kahhhhh...mmg nampak menarik eh...hmm..tgk la..kalau ade mood nak mkn ala2 kat korea..aku gi sane..hehehe

 
template by suckmylolly.com