PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

07 July 2009

LET`S PARTY!

Sekadar nak menyambut Ulangtahun kelahiran lakiku, apis & kenalan kami, abg syed tahir.
Terima kasih abg syed & kak norin sebab sudi menjemput kami & meraikan sekali befday apis.
xmo cite panjang.. leh tgk kemeriahannya dlm gambar di bawah :-
[goodie party] [dalam room 9..VIP room belakang tu kenkoo fish spa]
[sementara menanti yang lain..lepak dulu]
[ aktiviti wajib..posing la..ape lagi...]
[ yeahhh di tiap sudut mau bergambo]
[ turn babah plak..befday boy]
[ orang nampak kami..kami nampak org..wakaka]
[ ila in tha house]
[di balik tirai toilet pun nak amik pose gak bersama prince izz]
[di depan ye...amat cantik]
[nyum..nyum...oyster....]
[ ni santapan awal aku.. gedik nak makan sushi padahal aku x suka.. tp mmg tekak aku kata "x sedap" even tekak org kata "sedap" ]
[ tu dia prince izz menyentap mushroom soup..]
[ party akan bermulaaa!!]
[ cute x mummy?..izz nak pakai mask ni]
[ babah + izz kesayangannya]
[ tengok tu..izz pun join joget lambak..wakakaka]
[sesi joget lambak.. i likeeeeeeeeeeeeee it ]
[ pandangan di bawah sana dr room kami]
[ kek BEFDAY dr RBPLUS]
[ BEFDAY BOYS! ]
[ nyuum...nyum...aku dah bedal ]
[ bila dah kenyang..dah joget..dah jerit..tido la plakkkkkk]
[ sesi duet ngan kak norin]
[solo time... bila dpt mic sure layannnn]
[ aksi rockers bila dpt beraksi.. cayalaaaaaaaaaahhh bro ^_^]
[ tu diaaa! aksi rockers.. mmg powerrrr!!]

10 comments:

Nur Syafawati said...

lor..sgt tekejut aku tgk gambo yg split tu..kahhhhhhhhh.betul2 naik syeikh tu..best nyer vvip room ni ila..beso gilosssssssss

fazilzura said...

wahhh meriah sakan korg yek

epy besday to apiz yek..

mmg sonok wat party kat koke.. hehehe

AieZa said...

wahahahaha hebat la brother tu wat splitt.. caayaalahhh..

♥ Eda ♥ said...

amboi sakan..sampai terkangkang2 gambo bawah tu...wakakaka ni version lelaki klau dapat koke plak yer...hehe

saveme_zero said...

sakan weiii

Bed said...

hepi beday to babah izz....
sakan kome ye...

~~ciklinn~~ said...

hepi besdya babah izz...semoga pjg umur yer...

ya alahh takleh thn aku tgok kang kangan mat2 rockers tu.. wakakakkakakkaka

eh2 izz pun joget lambak gak yer...

ai said...

mak aiiiiiiiiiii!! meriahnya!!

EPI BESTDAY SHREK..semoga idup kau akan sentiasa diberkati Allah hendaknya..AMIN

el said...

adoyaiii wakakakakak yg split tu mmg x leh tahan...tu bekas gimnas ke ila..adoiyaiii sakit2 pundi aku gelak...

nway...hepi besday en. apizz

FaizAmYAirieL said...

happy sebeday to en. apis...wahh meriahnye celebration..vip room tu..siap joget lambak n rockers lagik...best gilos..ngeee

 
template by suckmylolly.com