PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

30 December 2008

CELEBRATE BEFDAY @ ATAS HIGHLAND

>> we`re @ Genting >> adik badik... teha & izz (merengek nak tido) kahh >> snap dr dlm skyway cable car..nak menuju genting keriangan

>> ice blended starbucks..celekberit my befday
>> coklat muffin cake coffee bean.. gantikan kek befday. kahhh
>> hot mommies & cuties daughter & son
>> izz dgn kudanya.. 5 kali round dak kecik ni.
>> tgh kesejukan
>> kabus tebal dgn angin sejuk melanda di malam hari
>> konon2 p london la tu..
Lokasi : Genting Highland. (27-28dec2008)
Aku p celebrate befday kat atas highland utk tahun ni. Genap 27 tahun.. pergi dgn family member, rudy, feezah & cuty daughter, tehah. Stay kat Hotel sri malaysia je. Naik genting gantung diri dlm skyway cable car...pegi pagi hari..balik malam hari.. mmg syok.
Sejuk gila masa ni.. dgn kabus tebal...angin yg kuat. terasa bkn dok malaysia tp dok negara sejuk.
1st day layan aktiviti indoor..lebih kepada anak2 je tp mak bapak pun dah cam budak gak. Aku xde la nak cuba xtream games cuma apis & rudy je. mommies kena jaga anak. so main games budak2 je. janji anak2 happy ..aku pun happy.Malam lepak starbucks ..celebrate befday aku dgn ice blended je. nak beli kek..semua aku x berkenan.. selain hege yg mahal ..flava pun aku x suka. coklat flava semua dah habis. Nasib siang tu aku celebrate makan coklat muffin cake dgn feezah kat coffee bean sementara nak tunggu bapak2 main roller coaster. B4 balik hotel, apis blanja KFC.. beli bucket makan ramai2 kat hotel. layannn... tido x hingat penat sangat...
2nd day.. naik skyway lg.. izz mmg teruja & suka sgt sampai tunjuk sana sini. mmg pelik anak aku ni.. suka no benda pelik2. layan outdoor aktiviti. x byk aktiviti leh naik disebabkan kabus tebal & hujan seketika. semua games terpaksa dihentikan utk keselamatan pengunjung. Sejuk sangat sampai rasa nak terkucil aje. hehe..

13 comments:

Rafizah Nordin said...

EPI BDAY ILA...MOGA PANJANG UMUR & DIMURAHKAN REZEKI...
BESHNYE JENJALAN... SGT LOMANTIK GAMBO TGH KESEJUKAN TU... NAK G TEMPAT SEJUK2 JUGK LA...NAK LOMANTIK2 JUGAK HEHEHE

ayien78 said...

Eppy belated bizday...dah tua dah ko ila....aku lagiiii tua....

beshnya ko jln2 g genting...aku tkleh g ...haru di buatnya nak naik cabel car 3 beranak.....g melaka pun cam nk terangkat naza aku....nikan g genting...tercampak masuk gaung jadiknya....

so.....ahad tu ko jadik tk g melaka????sowila...aku baca msg koke sehari selepas ko ajak g ....hik hik hik...nk balas pun tk sempat sbb dh bz benda lain...next timela kita ber koke sesama ekkkk

elly said...

amboi sakan ke genting yer... besnye...

eLYies said...

segan seh pi genting...

lama aku tak pi..last pi zaman bercinta je...biler la nak pi sane...

Mama Herda said...

waaa conoknyeeee gi genting sojuk sojuk..aku pn lama x gi sana..mklumlaa ank2 kecik lg ni..

Eda said...

wahh meriah sakan sambutan beday ko ye ila..besen ko ni je yg sambut suam2 ...wakakaka...tapi takpe yg penting aku lagi muda dari ko...hahahahahahhahahaha...aku sukaaaa!!!!!!

MUMMY ILA said...

kak za~ tenkiu wish adikmu ini. mmg songguh sojuk kat sana. lomantik je jiwa aku bila ada kat atas nun. nasib x kongkek jek.. kongsi bilik ngan member. kaber skit..kahh

ayien~ aku muda lg la..kahhh..jiwaku masih muda belia remaja. BELIA 4B~!!..x jadi g melaka sbb budget kureng. naik genting jela sbb aku pun dah lama x p naik atas nun..

elly~ aku p mana2 pun sakan suely. dah nama aku ni lakibini anak banak gila sakan..cam jakun.. kahhhh

yies~ segan mende?..aku bkn g ausie. kahhhhh
aku naik genting je sebelah jiran umah aku. gombak je. budget ciput p dekat jela. hehe....

herda ~ anak kecik la best p sana tp tula kalau anak ligat..lasak kena pasang ikat badan cam aku nengok ada sorang bapak tu ikat tangan anak dgn tali. lari p mana pun tarik je budak tu. kahhh... anak aku tu humban ikat je atas stroller. no walking this area cuma kadang2 aku kasi tp under control. aku bersyukur si izz masih slow buat masa ni.

besen eda~tiap tahun mmg meriah eda. x meriah pun aku wat2 meriah gak. kahhhhh...
aku x kira ..aku masih sebaya dgn mu..kahhhhh

Nur Syafawati said...

APIE BELATED BEDAY MUMMY IZZ!!!!RAKAN DILDO..KAHHHHHHH..SEMOGA KO DIBERI KESIHATAN..DIPANJANG KAN UMUR..DIMURAHKAN REZEKI..DAN LAIN2 LAGI..HUHUHU...SONOK NYE CELAKBURIT KAT GENTING..I LIKEE...SONOK NYE...

ai said...

EPI BUFTDAY BUDAK DEBAB CHOMEL!!! SEMOGA SEMAKIN CHOMEL DIHARI YG MENDATANG.. ;P

~semoga hidup sentiasa diberkati Allah S.W.T.

kirana-ummikmal said...

happy belated besday bambam....
moga bertambah comey dan bertambah2 bahagia disampaing somi dan anak tecentha.....
waaaa syoknye jenjalan ke genting...
mulut izz dah sebiji molot si apis!!!

MUMMY ILA said...

sya~ tenkiu..

kak ai~ tenkiu..aku akan mengekalkan kecomelan ku hingga ke hari yg usia meningkat angka. bukan tua ye. tp saiz tu aku kena reduce. tu AZAM 2009 aku..kahhh

kak kir~ tenkiu...huh..sume muka apis..xde pun rupa aku :( sedih tol. nasib la rambut dia lebat cam aku. tu mmg x dinafikan......

IdzaRis said...

hepi belated besday...

Tinie said...

hepi belated birthday tau..
aku br online hr ni hehehhee
semoga ko panjang umo, panjang umo dan murah rezeki selalu..amin

 
template by suckmylolly.com