PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

23 December 2008

HADIAH BEFDAYKU

Pagi tadi asalnya nak p pejabat pos, uia ni je. lepas tu nak p bank, bayo utang ptptn. sekali mata aku tersangkut kat stall tepi2 jalan kat central uia ni. Huh..tu la yg aku malas kalau p situ, aku rasa dah berbulan aku x p situ sbb aku mmg fobia nak lalu..sure tangan aku ringan menghulurkan duit aku utk bershopping kat situ. Nampaknya kali ni aku tewas jugak. kahhh

Ingat nak beli tudung ekin..ceh tgk kak ai post tudung dia aku pun cam kenan la gak. Sekali belek punya belek kaler yg aku suka xde. semua kaler yg x bape aku suka. Ada yg aku suka tu jenis mahal sikit rm46. aku pun mengira2 la almaklumla walaupun bulan ni ada bonus tp byk duitku habis ke kereta harapan nusa bangsa tu. Aku belek punya belek tersangkut dgn tudung hege rm10..merah2 pink..aku ni mmg suka warna2 terang ni. aku grab selai.. tgh2 nak bayo..nampak plak tudung 1 lg ni. aku selalu nampak minah2 bosnia kat sini pakai. cam cun je..aku pun grab lg selai..hegenye rm25.. aku dpt diskaun 2 tudung rm30 je. okla kan..aku pun dah lama x berganti tudung. sekali sekala apa salahnye berbelanja. Tengah2 jalan nak ke opis.. aku berhenti kejap stall hujung skali.. huh jual jam. Aku dah lama x pakai jam sejak jam kesayangan aku tu talinye putus. malas tol aku nak p swatch. sejak2 hutang byk ni aku ni berkira sikit.. byk duit aku pkkan utk anak. Aku ternampak jam kaler merah..(aku suka MERAH).. aku grab 1..rm10 je. kahhh...
kira semua ni HADIAH untuk BEFDAY aku yang bakal menjelang ...27hb ni. HAPPY BEFDAY TO ME!! :D

9 comments:

ai said...

e'eh, leh lak beli hadiah utk diri sendiri ye? keh keh..

senangkan pakai tudung tu? skang ni mmg aku pakai yg pesen tu je debab..mudah!

Shais said...

masa kat uia dulu akak suka sangat nengok budak-budak bosnia bertudung ...comel jer, nak ikut stail dorang tak reti.

bagusnya...tak yah tunggu orang bagi hadiah ..beli je sendiri:)

Eda said...

haha aku pun hadiah beli sendiri..klau nak harapkan laki aku beli..nanti tah apa2 je la dier belikan...wakakaka... tapi duit dia la..aku ni kan muflis....hehe
first time aku baca tu aku ingatkan tudung ko tersngkut kat gerai2 tu..kahhhh..upanya mata yg tersangkut..sungguh sastera ayat ko ila... happy becoming beday my suweeeettttt dildo friends!!

MUMMY ILA said...

kak ai ~ mmg selama ni pakai tudung sarung2 ni je. senang sikit.

kali ni nak try tudung syria plak. bolat je muka teserlah. kahhh..

MUMMY ILA said...

shais~ ni pun dk kenan tudung syria sbb ari2 dok nengok budak bosnia & china pakai la. comey plak..nengok muka dowang bolat cam ila gak. hehe

eda-besen~ tudung sangkut pun iyee..suruh beli tudung lain. kahhh..bulan ni apis kering, takde bonus jd aku je la beli hadiah sendiri dgn duit sendiri.

ZiE said...

teringin nak tudung mcm ikin.. nanti aku nak beli la. Happy advance birthday ila

ieda said...

beli hadiah sendiri yer hehehe...xper x rugi pun..slmt menyambut ulang tahun kelahiran kak ila...

Rafizah Nordin said...

ape2 je la ila...asal ko bahagia, epy bekaming bday...

eLYies said...

happy anibersary ila....

cantiknya tudung ko beli ila..jam pun sama....

aku doakan ko bahagia selamanya

 
template by suckmylolly.com