PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

01 December 2008

Weekend bersama Izz

Ni cite slot sabtu & ahad minggu ni. Punya la malas aku nak masak. aku terpk nak habiskan pasta dlm kabinet tu. Aku pun dok rebus la pasta yg ada & siapkan sosnya. sekejap je buat sosnya. Memandangkan ada oren yg byk x termakan..aku buat la jus oren :D Aktiviti di hari Ahad >> izz x sabo suruh mummy beli tiket. sampai mengamuk dibuatnya.. sabo tunggu baba g park kete. :) video Plan nak bawak izz naik LRT.. sebelum tu g kenduri kawin opismate apis. aku ni dahla ada masalah "motion sickness" terutama kalau naik kenderaan berkotak cam bas & train. Disebabkan anak kesayangan, gagahkan jugakla aku naik walaupun kepala aku dah ting tong, mmg x makan byk pun pagi tu takut aku muntah. Ni plak dah jalan2 kat klcc.. saje je p tgk pool klcc.. izz bukan main teruja sampai jerit2 tunjuk ke arah pool tu. dahla aku x plan nak bawak dia mandi situ tp nasibla mmg selalu bawak pampers,selua baju spare kalau g berjalan. Biarkan jela dia merasa main air. bukan main suka sampai mengamuk xnak stop main air. Mentang2 dah dpt kaki walaupun terkengkang2 lg.. apa lg ditariknya babah dia masuk air jauh2. layankan ajela anak awak tu babaaa! :) video Lepas mandi ..time to eat!.. Sebelum balik, izz nak main kat playground dulu Jam pun dah kol 6ptg..jalan2 dulu kat dalam klcc..terjumpa lak pelakon feveret mummy, Remy Ishak. Macho siot.. sempat la sembang2, bergambar sekali dgn izz. Izz pun suka sampai salam cium tangan tu. (susah tol izz nak suka lelaki..kali suka lak. sama citarasa la kite izz) lepas tu mummy saje je jalan2 cari pasal.. dalam xde budget nak bershopping tu, tersangkut plak nak beli selipar izz. sejak izz pandai jalan dah ni, mummy tingin nak beli selipar. xyah la pakai kasut kalau p kedai ke g umah atok ke. Memandangkan kaki izz kecik molek..saiz terkecik sekali la yg leh beli. tgkla anakku yg teruja & bangga dapat naik LRT buat kali pertama. xmo duduk..nak mengadap cermin ..tgk train bergerak. hehe..

9 comments:

yul said...

izz jenjalan ye...mummy ko jenjalan cr pasal..ko jenjalan cr awek izz...........kahhhhhhhhh
cute selipar izz tu...

Mummy ILa said...

mana ada cari awek la aunty yol. izz setia pada yg 1 :D

ZiE said...

amboi izz dah dpt kaki ... ngamok kamo ye nak swiming. apapun izz ni comel la...

saveme_zero said...

pandai dah tjk jalan skrg ni..hahaha. siap le ila..ekekek

Eda said...

amboi besen byk nya story dlm entry ni...dari naik train sampai ke artis..ekekeke....comey je izz terkedek2 kat pool tu..hehe

Mummy ILa said...

besen - tu x masuk lg aku cite b4 naik lrt..p kenduri kawen ..hehe..penat aku nak menaip..malas la..

Rafizah Nordin said...

amboi apis ke yg tangkapkan gambo ko ngan pelakon macho tu?tak jelezzz ke en apis???ekekek

Nur Syafawati said...

ilaaaaaaaaaaaaa...aku pun minat gile kat remy ishak tu!!!!!!!macho gileee..ensem wehhhh..aku sukee..waaaaaaaaaaa..nape aku x de ngan ko mase tu...huh...jeles..jeles

Mummy ILa said...

sya~ hensem mmg hensem.. dah la mussle berketul2..tegap dada cam tilam vono. dah la dia mesra dgn aku..adoii.. penyakit GATAL aku tetiba je datangggg..huhu

 
template by suckmylolly.com