PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

31 December 2008

MANGSA FESYEN

Ni izz ke izzah? hahaha.. sian anak bujang aku jd mangsa fesyen. aku ni nak ukur baju ni kecik ke beso. nak kasi baju2 ni kat sya dak merah & yies dak pepel. anak aku mengamuk xmo pakai sbb dia geli nak pakai baju dak gegel. hahahaha.. SAH ANAK AKU TERUNA TULINNNN!!!

13 comments:

Eda said...

oiiii tau la gile nak anak betina...takkan sampai gitewww ko dera menantu aku tu..huh...tapi klakar la..kehkehkeh ;)

eLYies said...

wakakakka..sian izz..jadi mangsa ...izz tak rela nak pakai baju2 tu..wakakakka...hampeh mummy izz

MUMMY ILA said...

eda~ maafkan aku besen. aku teruja nak nengok aina. terpaksa aku pakaian izz baju tino. baru nampak bayang2 aina. kahhhh

yies~ mmg x rela dinodai.. tp nak wat camne..mummy ni gatai gedik nak tgk izz jd izzah :))

Tinie said...

hahhahaha
kesian anak ko tu ila
smapai hati ko erkk
jangan amalkan tau

Rafizah Nordin said...

ya Allah...nape la ko dera anak ko ila...wakaka
tulen bang...auuu!!!

ai said...

woiiiiiiiii!!!

siannye dia! tau lak dia tu baju pompuan kan??

errk...utk bambam takde ke wei?? ;P

ZiE said...

hahahah.. oit ila apa kes? siannn izzzz.. memang SAH anak ko TERUNA TULIN

MUMMY ILA said...

tinie~ aku test baju jela..dont wori my son mempunyai jiwa kelakian yg kental!.. ehehe

ai~ utk ely pun ada. sorang amik sikit la ye sbb x byk mana pun. hehe....dia tau la kak ai tu baju gegel..ntah camne la dia tau. cerdik anak aku ni. pandai memilih yg tulen & tiruan. kahhh

kak za~i x dera ..i cuma nak test personaliti dia. kahhh


zie~ terkenang menantu yg jauh di bumi kangaroo..

mummy teha said...

wkakakak,sian izz weh!!
xbaik sungguh!!
adoiiiiii,kelakar laaa!!

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

naya ke izz..tunggu aa nnt dia balas dendam baru tau, jd cam my bro. sejak masuk teens ni dia mintak t-shirt & kemeja pink aje..suspen my parents.

MUMMY ILA said...

hahahahaha

ayien78 said...

rosakkkkk..abis si izz ko kejekan Ilaa...
heppppp!!!! nk kena babab Mummy ni!!!!

MUMMY ILA said...

ayien~ hahahaha bkn selalu

 
template by suckmylolly.com