PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

22 December 2008

JALAN-JALAN CARI CANOPY COMBI

Jumaat lepas aku p Midvalley gara-gara nak mencari aksesori stroller izz brand COMBI. Aku dapat tahu hanya di Midvalley je ada COMBI store yg membekalkan spare-part. Sampai je sana, rezeki izz x menyebelahinya sbb canopy tu dah habis stock. x tahu la bila lg nak sampai MALAYSIA... sedih tol. Memandang type stroller izz ni mmg limited edition, payah la nak match dgn canopy yg sedia ada. Memang ramai katanya yg cari spare-part type izz punya sbb katanya stroller izz ni antara paling ringan & susah dah nak dpt di malaysia berbanding type yg ada disitu. Aku baru je td email COMBI di UK & USA. harapnya dpt la stock dr sana. Lepas ni xyah risau utk mantainence stroller izz sbb leh tukar tayar cam modified kete plak. alah beli menang memakai la katakan. beli mahal but leh tahan lama.

Dalam berjalan2 tu, terjumpa plak jr. st john boy.. KAPTEN DR. FAIZ(2nd angkasawan). Dia ni junior apis masa sekolah dulu. still kenal & sempat lg apis nak bergambar.

2 comments:

Eda said...

junior??dr faiz ni bape umur dier??muda lag erh??

Mummy ILa said...

umo dia bayaku.. 27 tahun...mude belia gak cam aku ni besen..hehe

 
template by suckmylolly.com