PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

16 November 2010

KFC MEGA MIX CRUCH

Sabtu lepas dapat la berdating kejap dengan hubby, apis. Kebetulan aritu memang bz utk kenduri doa selamat & solat hajat di kediaman mertua. Izz dah jumpa cousin dia memang la x puas nak bermain sampaikan taknak ikut kitowang keluar. 

Tengah mencari port lunch ternampak restoran KFC di Medan Idaman, Jalan Gombak. Ada menu baru lak kan.. MEGA MIX CRUCH! wahhh nak la aku mencuba sebab aku ni suka crunchy & spicy ni. 
ha..tu dia MIX CRUCH  katanyeee.....
 aku senyum pun cam x senyum girang je...kenapa ye?

 haaaa...tengok MIX CRUNCY ke??? PADAT MAMPAT ke?? NON HADO! sedap lagi HOT&SPICY

ha ni pehal lak encik apis..muka cam x puas hati?.. ke apsal ?aku pun x pasti..hehe

tu diaa...fav dia ORIGINAL breast part.. aku x suka yang ini sangat mengembangkan tekak..hehe

Pendek kata apa yang menariknya resipi baru KFC ni??? kata mampat..aku rasa nipis je crunchy nye..apedaa... x seperti di dalam iklan.. kembalikan HOT& SPICY ku!! hehehe

3 comments:

el said...

huwaaa pg2 dah lapo ni cam mn..bila nk banjer aku kahh

ILA HAFIZ said...

hahahaha... meh dtg kl. aku blanja makan kat seoul garden. haha

eLYies said...

tak menyelerakan la tgk perisa baru tu.so aku tunggu je la HOT & SPICY yg sentiasa HOT..hahahaha

 
template by suckmylolly.com