PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

22 November 2010

LUNCH DI GLENEAGLES MEDICAL CENTRE

Ni lunch last week sebenarnya. hahaha saje je nak memenuhkan entry makanan kali ni. Aku g temankan kawan aku amik ubat kat sana. Dahla ditemankan, dia lak berbesar hati nak blanja aku makan. Tenkiu ye yan, 1st time lak aku lunch kat cafe hospital tu. Selalu aku g hospital ni time malam2 je, cafe pun dah tutup. hehe

Dah lunch pun kat hospital, tetiba aku menukar diet pemakanan sihat pulak. Banyak menu yang nampak sedap kat cafe tu. Jadi ni jela hidangan yang tekak aku nak makan untuk lunch aritu.

 
 Jus tomato..pekat dan sedap. nak tahu khasiat tomato? klik sini

Nasi putih  dan sayuran brokoli, carrot rebus
ayam masak halia kurang masin
terima kasih yan blanja ..semoga cepat sembuh

3 comments:

azian_ab said...

same2!!! :D. tq sbb teman sy pg hospital hehehe

Lovely Bella said...

tomato!! waaaa.. sedap ke.. hehehe bella x mkn sayur..

Lyana said...

pergh cam sedap jek ayam halia tu

 
template by suckmylolly.com