PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

21 October 2010

TOMATO LEH LICINKAN KULIT KOWANG

MENJAGA dan memanjakan wajah memang rutin wanita. Bagi mendapatkan kulit wajah yang sempurna, ramai wanita sanggup mendapatkan rawatan kecantikan di salun setiap minggu.



Tumbuhan dan bahan-bahan yang digunakan untuk memasak seharian mempunyai khasiat dan membantu mendapatkan wajah berseri-seri.

Bagi kulit muka yang halus, ambil sebiji tomato masak dan kisar halus.
Setelah itu, pupurkan pada muka dan biarkan selama 15 minit sebelum dibilas dengan air bersih.

:: tomato ye bukan tomato atas 2 buah tu.. hehe tp kalau nak cantikkan kat situ pun leh lumur tomato ni. sure gebuuuuu je...hikhikhik :P ::

8 comments:

Ciklinn said...

huarghhuarghhuargh..... laki aku ckp nanti dia tlg lumurkan....

ILA HAFIZ said...

wakakakaka... get ready tomato byk2.. hahaha

Lyana said...

hehehe...yana baru wat scrub pagi tadi...

zura@iwan said...

betui3x...tomato utk cantikkan kulit...hehehe...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

auwwwwww

kak ina kl said...

ila..tomato tu memang akak suka..
kamu check balik ek link kamu ni..selalu tak leh masuk..

Mama Herda said...

hahahaha..statement 'tomato' tu aku xleh tahannn..

ILA HAFIZ said...

her: hahahahha.. amal2 la selalu..

 
template by suckmylolly.com