PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

25 October 2010

AYU RAUDHAH LANGKAH KANAN

 haaa awat hang terkejut??? "alamak ramainya reporter??!"
 apa lagi bertalu-talu la soalan cepu cemas di utarakan.. wartawan-wartawan ni sure ckp 
"langkah kanan la aku arini" hehehe
amik!!! HOT btol dowang ni sampai macam-macam reaksi muka dowang..

Nak tahu dari mana aku dapat gambar-gambar ni?

hahaha panas dari oven ni.. sudah tentu dari lensa kami, Fevepicture Photography yang secara kebetulan menghadiri majlis sambutan hari jadi FIZZ FAIRUZ sabtu lepas. Hangat melatop youuu!!!
Ayu ni memang cun btol, zaquan pun hensem. 
tapi aku memang xleh lupa tengok reaksi ayu bila melangkah masuk ke room kami.. 
sebab apa?
sebab RAMAI WARTAWAN!!!

Wartawan pun terkejut pada mulanya tapi disambut dengan senyuman ada maknaaaa youuu!!
harharhar..habissssss kena soal siasat.
Almaklumla dowang ni hangat dengan kisah percintaan, kisah nak kahwin la , kisah kait mengait dengan aktress terkenal , Rita rudaini lagi.. huhu.. 

Aku rasa semua wartawan yang datang tu senyuman sampai ke tidur sebab dapat news yang TIPTOP. sure BOS suka nokkks!.. hahaha.. orang kata rezeki kanan, xyah nak wat appoinment nak temubual.. haa amik ko!! datang depan mata..apa lagi.photographer, tetamu lain snap sana sini laaa... muahahahaha..

apa pun AYU RAUDHAH & ZAQUAN ADHA, semoga BERKEKALAN hingga ke jinjang pelamin ye.
Dah inform nak kawin awal tahun depan kan? siap dah tunang dah dalam diam..hehe
bak kata wartawan , "jangan lupa jemput kami ye ayu" hehe


4 comments:

zura@iwan said...

wahhh...dh tunang rupernya deme...tahniah2....hehe

ILA HAFIZ said...

aah..baru je tunangnya tu.

FaiHash said...

seksi jgk baju ayu ni. haha. slmt tak pergi aritu.kalau tak harus tutup mata. muaahaha.

FaiHash said...

seksi jgk baju ayu ni. haha. slmt tak pergi aritu.kalau tak harus tutup mata. muaahaha.

 
template by suckmylolly.com