PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

24 October 2010

HAPPY BIRTHDAY FIZZ FAIRUZ

Sabtu lepas 23 october 2010, aku ngan laki aku g sambutan birthday pelakon popular NUR KASIH, FIZZ FAIRUZ yang ke-31 tahun di REDBOX, GARDEN.

Kalau nak diceritakan betapa minatnya aku pada pelakon yang berlesung pipit dalam ni memang panjang. Aku pendekkan ajela kan.. aku mula mengenali dia sewaktu drama "DUA HATI" lakonan fizz bersama Linda Rafar & Jue Aziz. Masa tu aku tengah pregnant si izz. Wahh minat gila aku dgn karakter & lakonan dia masa tu sampaikan nama FIZZ FAIRUZ tu masuk dalam list nama anak yang bakal aku lahirkan. hahahaha (mereng tol).. Semasa nak pilih nama tu aku cari maksud "fizz" ..x jumpa plak tp aku jumpa "izz". Bincang punya bincang, laki aku ckp amik nama yang aku dah listkan "AHMAD IZZ HAYDER". Adala bunyi-bunyi skit jadila. hehehe

Berbalik tajuk asal aku tadi, majlis sambutan ni dianjurkan oleh FIZZfc crew & FIZZ sendiri. Jemputan yang paling penting ialah ahli keluarga fizz sendiri. Dia ni mmg FAMILY FIRST dalam apa2 hal pun. suka aku tengok kemesraan dia & adikberadik serta ibu dorang. Sejuk hati melihatnya.... :) selain family fizz, rakan-rakan wartawan, rakan-rakan fizz, rakan-rakan artis spt Bageo, Ayu Raudhah & kekasih hatinya pun ada hadir. Yang paling havoc sure la fans dia termasuk aku. hehe

Kesian fizz, aritu gak dia diserang demam tapi semua tu x menghalang dia dtg meraikan bersama. Sporting, friendly, open & jujur tu aku leh labelkan pada fizz ni. Memang rasa dekat dengan dia. Kita rasa baru sehari jumpa dah lama lak rasanya kenal. FizzFC CREW mmg aku ucapkan tahniah sebab berjaya mengadakan majlis ni dgn penuh happening. Puas hati sebab aku tengok semua yg hadir happy & takde aksi masam muka ke kelam kabut ke.Semua dah cam 1 keluarga besar.
Apa pun aku malas nak bebel panjang kat sini... aku tepekkan beberapa gambar kenangan sepanjan FIZZ FAIRUZ party..  :)

sampai-sampai, mamat baju putih (laki aku la tu) tu melalak dulu. 
tetiba dpt kawan baru lak dia. duet beberapa lagu dr faboulous cat.

  
 birthday boy sempat nyanyi dalam keadaan yang tengah demam.
semoga cepat sembuh ye abg fizz

 antara rakan artis & rakan wartawan yang hadir

 acara potong kek..amik 3 sekali atas troli. Fizz sambut sekali dengan kakaknya.
 HAPPY BIRTHDAY TO FIZZ & KAKAK FIZZ

Semoga kalian diberkati selalu

ha ada lagi keknya..ni besarrrr punyeeee
Keluarga FIZZ FAIRUZ

 Tetamu melatoppp!! ni bukan siri NUR KASIH ye... hehe AYU RAUDHAH
apis bersama bintang bola sepak,  Zaquan Adha
kekasih hati si cantik manis Ayu Raudhah

 haa. ni bukan pasangan NUR KASIH tapi pasangan CINTA KOLESTROL.. gurau jek :P

 Haa..mahal aksi ni. aksi fizz berkarok.. :P

 Aksi Fizz khas untuk lensa FeverPicture
 
Kenangan bergambar bersama semua yang hadir


HAPPY BIRTHDAY TO FIZZ FAIRUZ
SEMOGA TERUS SUKSES DALAM APA JUA BIDANG YANG AWAK CEBURI
JANGAN LUPA DIRI, JADILAH DIRI SENDIRI, JANGAN LUPA KELUARGA & PEMINAT
AWAK YANG SELALU MENYOKONG BAKAT AWAK.
DAN YANG PENTING, SEMOGA ALLAH S.W.T SENTIASA MEMBERI KEBAHGIAAN KEPADA SEMUA.


4 comments:

BUNGA said...

salam ziarah..
saya bw..

wah.. peminat fanatik fizz fairuz yer..
tarikh bday saya samalah dgn dia mcm tu.. hehe :)

ILA HAFIZ said...

salam.. hehe
idokla fanatik sgt.follow aje
hehehehe

zura@iwan said...

ila fan fizz rupernya....hehe

hepy besday pada fizz..

ILA HAFIZ said...

hehe.. :)

 
template by suckmylolly.com