PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

23 November 2010

You Are Sweet Blogger Like Candy


WAHHH sweetnya candy ni cam aku gak. hehe BOLAT..CERIA & MANIS je dilihat. hahahaha

Terima kasih adik MEK JAH.. :)

kak ila suka sangat sampai rasa nak jilat candy ni. :P 

Tuan punya candy ni pun rupanya sweet gak sama cam mek jah yang kasi candy ni kat aku.

apa pun aku ingin berkongsi candy ni kat kawan-kawan aku yang rajin mengapdet blog. Disebabkan syaratnya kena 5 orang je. Aku kasi 5 nama je kat sini tp benonya kat semua kawan-kawan yang kenal aku.

1- YIES
5- NIK

CARANYA :

1- KOWANG COPY & PASTE TAG CANDY NI KAT BLOG KOWANG
2- TITLE ENTRY KOWANG "You Are Sweet Blogger Like Candy"
3- FOLLOW TUAN PUNYA CANDY & KOMEN KAT BLOG DIA http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/
4- FOLLOW gak adik comel aku yang telah bagi tag ni kat aku http://cheritaemo-temo.blogspot.com/
5- TAG 5 ORANG kawan kowang yang terpilih.. :)

 tu je :)

6 comments:

eLYies said...

tq ko tag nama aku yang 1st..TAPI aku tak reti la nak buat menatang ni...huhuhuhu

ILA HAFIZ said...

oo ye aku lupa.

ko copy paste gambo & komen pasal tag tu & tag 5 kawan. sebelum tu follow tuan punya candy tu dulu

A.I said...

Yeay!!! dapat gegula..

errr...aku kutip gegula tu jelah ye? boleh ye? miahahahaha

maceh lalink. muahhhh!

nurul harnani said...

hai awk..

thanks sudi TAMPAL award ni ye..

u r sweet blogger!!

salam ukhuwah dr nanie..

seriwangi said...

seriwangi nak rasa sikit je...bolih?

mojoko said...

chomi...!rasa sedap...

 
template by suckmylolly.com