PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

03 March 2009

2nd GATHERING MEET AUNTIE ZIE

2nd GATH MEET AUNTIE ZIE
Lokasi : Port lapang @ Taman KLCC
Tarikh : 22hb MAC 2009
Hari : AHAD
Masa : 8.40 pagi - sampai rasa nak balik
Versi : POT LUCK
Tetamu : SEMUA WARGA MAK-MAK AYAM M.COM.. Dijemput seisi keluarga...
Sape mau pegi.. sila inform kat aku ye.. siap menu yg nak di bawak sekali...... ;)

11 comments:

Nur Syafawati said...

ok!!im in!!!

ZiE said...

wah ada entry untuk aku ke.. aku nak bawa apa ni ila??

MUMMY ILA said...

sya~ good

zie ~ ko bawak gift je utk kami.. haha..bawak badan jela

Rafizah Nordin said...

yeayyyy orang jauh nak mai dahhhh!!!tak sabo nak jumpe zie... yeayyyy!!!!

harus aku luangkan mase pada hari ni.aku pun dah ckp ngan abg sofie bulan 3,org bunai nak mai.jadi dia tentu faham aku mesti nak attend gathering ni...

cuma harap2 jgnlah ade kecemasan...klau ade mmg tak leh nak elak lah...

menu i tunggu request dari org jauh tu la...what ever pun i akan buatkan tuk dia & of coz la makan sesame...sll dok layan gamba kat blog jah...

okey zie...ape mau???cakap2...open table nih
hahaha!!!!!harap2 gnlah error cam bbq aritu... :(

ZiE said...

open table ye... hmm kalau mcm ni aku cek menu dlm blog kak za yg menyelerakan yang menaikan napsu ku.. kahhhhhhhhhh

ayien78 said...

Zie...walaupun daku tk penah on line kat karpet tapi...daku cuma melayan celoteh ringkas ko kat fb...jadikla kan...hik hik hik...

dari jauh dtg...nk la jumpa in person

Ila...walaupun ko selalu lupa kat aku ...aku tetap nk sibuk2 joinkan diri...

put me in ur list!!!
( aku bawak buah )

Bibu said...

owh ade 2nd gathering lak ye..takper cek schedule dulu!

MUMMY ILA said...

ayien~ ko ni buat aku sadis tol la.. ko mmg dah aku put dlm list mak ayam aku. aritu je aku terlupa. hehehe

get ready ayien for 2nd gedik koke hujung bulan ni. date & time lom comfirm but after gaji. ko dah masuk dlm list kali ni. aku janji takkan lupakan ko lg. sayang ngkooo!!...

Rafizah Nordin said...

ha ila... jgn buat ari jumaat lagi ye...klu boleh buatlah ari selasa atau khamis sbb aritu Boy ade kelas mandarin.aku anto dia cepat sikit & leh lepas tu aku terus merendek ke RB tu.

AKU NAK JOINNNNNNNNNNNN
(lain la korang mmg tak nak aku join...mmg saje la buat jumaat.so sadddd :(()

Rafizah Nordin said...

tp sebaik2ye buatlah ari sabtu
plzzzzzzzzzzzzz

FaizAmYAirieL said...

aku telewat skit lak..kahhh..asik tinggal ketapi jerk..InsyaAllah aku attend erk k ila..menu aku ialah kek batik @ roti sardin gulung sardin..tgkla mane 1 zie nak makan..kahhh..mane 1 ko nak zie??

 
template by suckmylolly.com