PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

26 March 2009

YELLOW CAB

Take away plssss..... :)
New york finest ...yummy! wallaaaa!!..sungguh mengerikannnn!!!
we in New york!.. ahakkkssss....
pay as your order ye baba wif your $$..hehehe
HALAL... dont worry babe!

12 comments:

eLYies said...

wow..nampak sedap....tak pernah nampak plak restoran ni...

MUMMY ILA said...

ka ampang ada...:)

Nur Syafawati said...

nak try..x try2 lagi

*HeRdA* said...

waaa dasyattt mmg mengerikannnnn..hahaha..

ai said...

sungguh memberangsangkan napsu serakah aku!!!! muahahahahaha..

el said...

lg mengerikan kalo ko antar kat aku sama wahai ila...kahhhh sedap nak mmpos aku tgk..kalo tgk betul2..sure mmpos terus..kahhhhhhhhhh

As said...

bukan yellow cab ni motor vespa tuh ker ila.. kalo ya kami penah nampak arrr...
pizza mmg sedap... kami suka

Tinie said...

wei..
aku terliur..
xboleh jadi..bsok aku paksa laki aku belanja..hehehe
kau punya pasal ila!!
hehhee

ppb_ppkp said...

amboi...napak mcm besh je pizza tu

danirma said...

wakakak...aku tgk tajuk blog ko..aku ingat ko naik yellow cab.....huhuhu..aku org sabah x tau menahu...sian aku...huhuhhu

♥ Eda ♥ said...

lag sodap dari pizza hut kah?

MUMMY ILA said...

yellow cab ni delivery boy pakai vespa kuning. setakat ni ada di area kg baru & ampang point jek.

rasanya aku rasa better sedap dr dominoz & pizza hut.. toping padat.. tp keseluruhan rasa tekak aku still pada shakeys & candadian pizza. Tapi mmg standard US PIZZA rasa camni.. sama gak rasa cam CALIFORNIA Pizza yg aku penah makan..

 
template by suckmylolly.com