PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

06 March 2009

HOBI BABAH IZZ

Hobi babah izz bila berada di umah, bila takde games bola yg dia nak tgk di tv. ni la kejenya sampai kekadang aku ni ckp sorang2 je dgn dia. Melukis je kejenya. byk gak dia lukis tp byk gak izz dah koyak. hahahahaha.. skrang ni dia suka lukis dlm graf book dia. Apis ni penah part time lukis karikatur kat majalah komik. Kalau dah minat bola, melukis pun nak lukis muka pemain bola. x penah la dia nak lukis muka aku ke apa kecuali masa dia bg kad raya ke befday..baru la nak lukis muka si izz..muka dia la.muka aku la.. tp dlm bentuk karikatur la.
antara hasil lukisan en.somi a.k.a babah izz suka sgt lukis karikatur pemain bola feveret dia.. Man U..
aktiviti wajib babah..melukis..melukis.. si izz lak cari masa je nak rampas pen marker babah..

4 comments:

eLYies said...

wow...terrernya apis lukis....real tu.....

nasz said...

bakat terpendam

Eda said...

ader bakat melukis rupanya apies ni eh...mmg bakat dier lebih pada bidang seni la...hehe

seni lukis n seni suara..ewaaahhh

saveme_zero said...

ambik je izz! ekekekek

 
template by suckmylolly.com