PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

16 March 2009

DIARI AF

video video

DIARI AF? AKADEMI FANTASIA?

ohhh tidakkkkk!!

tapi.....

DIARI Anak Fazilah.. wakaka.. :)

kalau dah mak bapak minat seni, anak pun dah tunjuk bakat yang sama.

Apa dia?.. Menyanyi & menari.

Disebabkan x bapa nak lancar bercakap, dia tetap meneruskan niat menyanyi tp dengan penggunaan bahasa sendiri. hehe..

Menari?.. itu dah kewajipan dia skrang kalau dgr lagu2 rancak ke joget ke apa. semua kareografi atas imaginasi dia sendiri. xde sapa mengajar..inilah dinamakan bakat semulajadi. hehe

semalam, jalan-jalan sambil shopping skit2 kat mutiara damansara. Bawak izz merayap area IKEA, THE CURVE, TESCO & tengok wayang kat cineplex. ;)

12 comments:

eLYies said...

hahahha......kowang la yg aku terserempak semalam..sonok yer kowang jejalan...

MUMMY ILA said...

yies~ seronok..seronok...hahaha :)

♥ Eda ♥ said...

wooo aku bajet korang ke karak hoke lagi..hehe... amboi izz menggeletis menari mcm gupren dier aaa..cumer gupren dier tak layan akademi fantasia la..hehe.. yak yak tu apa besen? aku tgk gak konsert pertama af tu... sodap lagik sore apis nyanyik lagu jamal tu kompare ngan si yazid tu..hikhik

MUMMY ILA said...

eda~ haha..yak..yak tu style izz kalau menari bab "menuju puncak"..dia akan angkat kaki dia (kareografi dia) & nyanyi "yakk..cakk" maksudnya "menuju puncak" tp dlm bahasa dia. kahhhhh

apis baca blog ni..sure kembang spender dia baca komen ko besen. kahh

Bibu said...

Owh ko ni mmg kaki wayang ek?
Izz ni mmg le ke mana tumpah nye coklat kalo tak atas kek....hehehe

Nur Syafawati said...

Ya Allah anak banak ni!!!semua kaki merayap!!kaki rewang!!!jgn salahkan anak ko nanti kalau dia pun x lekat umah yerk..kahhhhhhhhhh...

saveme_zero said...

WALAA....SHUFFLE WEII...WAKAKAKAKAK

MUMMY ILA said...

kak bibu~ kaki wayang kalau duit ada..cite pun best..

sya~ dah beso nanti merayap dgn mummy dia la.

kak sue~ shuffle jgn x shuffle

[-suziey-] said...

tgk af aritu..aduhhh..busannnn sungguh..ape tah transformasi yg derang buat..

MUMMY ILA said...

suziey~ transformasi more pada kualiti persembahan & vokal.
dowang nak ubah persepsi org bahawa teknik vokal & persembahan tu lg penting.

aku nampak AF7 ni lg bagus dr sebelum ni dr segi pemilihan peserta yg ada vokal yg baik

ai said...

Fuyoooooooo...izz shuffel ooooooooo!

As said...

suka arr tgk izz... heheheh
klako jerk....

Ila.. kami nak email add.. nak anto invitation...

 
template by suckmylolly.com