PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

10 March 2009

FINAL RAJA LAWAK KE-3

pehal pun posing dulu tiket berdua
Red kapet ..@ Dewan Sivik MBPJ level bawah.. aku kat level atas.. rilex & jelas je tengok dowang beraksi gelanggang Raja lawak musim ke-3 Johan, Nabil & Zizan wat lawak sementara menunggu keputusan

10 comments:

Nur Syafawati said...

aku pun suke dak2 sepah tu menang..hehe..IDUP SEPAH!!IDUP SEPAH!ALLAHUAKBAR!ALLAHUAKBAR!!

MUMMY ILA said...

sya~ wakakakakaka....

[-suziey-] said...

aku ctgk series raja lawak tuh..tetiba smlm tgk kat astro (yg aku pn xtau live ke ulangan:D)..so aku mcm blur sket la..yg mana best mana x...tgk pn xde prasaan..ekkekeke:D

MUMMY ILA said...

suzie~ amir mmg hampeh la. org gelak sbb kebodohan & kebluran dia. Jehan tu okla tp x bape mantopppp...
SEPAH mmg lawok tp aku rasa yg paling lawok si johan & zizan je.
Time break tu.. aku asik gelak tgk gelagat dak 2 ekor tu. hehe

Eda said...

first time tgk sepah ni... kalau sebelum ni dengor org citer je..hehe..
mmg best la... sampai hangit ayam aku leka tgk video nih..muahahaha..

MUMMY ILA said...

eda~ hahaha... makan ayam hangus la kowang arini...

saveme_zero said...

sya- wakakakaka. (rs sengal je la si mamat tu)

ai said...

Sumpah wei, baru malam final tu aku kenal group Sepah!! sbb aku x mengikuti sgt raja lawak ni. Tp masa aku memula tgk dowang malam tu aku dh dpt agak musti dowang juara!

kau pon bukan main ye debab..tudung classs! sampai tertutup (.)( . ) kau! ;P

Rafizah Nordin said...

laaa ko pergi ke???aku tak nampak pun muke ko....
hehehe mcm la ko sorang je audiencenye kan...aku jarang tgk raja lawak ni tp finalnye aku layanzzz
beria aku suruh dak boy tukar chanel sampai waktunye...tak gerak2 aku dari depan tv hahaha

kak ina kl said...

salam..suka dgn jehan tapi tak menang..x suka dgn amir...poyo aje..

 
template by suckmylolly.com