PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

21 April 2009

ARTWORK

masa aku amik izz kat taska jumaat lepas, izz klua sambil pegang kertas. Terus dia bg kat aku dengan muka sengih2 bangga. Aku dok pelik gak apa benda kertas tu. rupanya artwork yg dia buat bersama kawan-kawan kat taska. Teacher dia ckp izz sebok nak buat gak. tu yg yg bagi dia buat sendiri. Nampaknya izz ni minat pada art. mayb menurun bakat babah & aku gak.
sebagai penghargaan aku tepek artwork ni kat fridge. Bagi semangat kat dia utk teruskan belaja.
good job my son!

9 comments:

el said...

wahhhh lawa lahhh artwork izz...dah mcm pelukis ler...ni kalo jual leh untung ni..ngeh3..gud job izz...

[-suziey-] said...

ko ade bakat art ke? ekeke:D

MUMMY ILA said...

el~ tenkiu aunty el..banyakla ko jual. hehehe

suzie~ adala sikit2 tp more pada graphic art. laki aku plak mmg master bab free hand art.

♥ Eda ♥ said...

alahai...terenya nantu aku...bagus..mcm ni la cara yg betul nak xpress bakat..tak mcm gupren ko iz..semua dinding nak lukis..bajet kreatip la tuh..kahhhhhhh

MUMMY ILA said...

besen~ kretip la gak tu. ko bg je aina tu drawing blok beso tu. izz ni aku beli coloring book.. dia xmo colour. sebok lukis. dah tu kat gambo2 tu dia lukis kat tempat kosong. lepas tu dia kata dah siap. yg dia sebok nak lukis kat kulit buku yg kosong tu...abih penuh dia lukis.
nampak sgt dia x minat colour..dia minat melukis.hehe

Bibu said...

waa bagus Izz...ade bakat ni cam kakak dada!simpan Ila...letak dlm album..aku ade selonggok dlm album mane gambo yang cantek2 hehehe

ai said...

e'eh...lawa la wei!! very the kretip! bravo izz!

MUMMY ILA said...

kak wil~ tu la aku pun nak simpan. sebelum ni ada dia buat tp terkoyak.

kak ai~ cantik kan?..aku pun x sangka dia leh buat camtu

mummy teha said...

pandainye izz!!
si danish,tilam haku yg dia nk conteng nye!
wkakakkaka

 
template by suckmylolly.com