PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

26 April 2009

ONE SWEET DAY

SongbOX, JJ AU2
10.30 pagi (Sabtu)
duta songBox bilik tempat kami melontarkan sore ada pool tables
alyn melalak..aku melayan kerenah anak
tunggu turn nak melalak..izz pun tgh pilih2 lagu nak nyanyi..hehe
menu bekpes abg ee.. megi goreng
ni lak bekpes laki aku apis & alyn.. mihun goreng siam..sedap gak :)
bekpes aku lak..western skit sbb aku x selera nak makan :)
izz yg concerntrate dgn mihun gorengnye.. makanlaaaaaaa nakkkk
abg ee plak melantunkan sore sedapnye
antara lagu yg kami nak nyanyi...
alyn yang semakin hangat... teman koke sejati aku
tukar style lak.. ala2 zaman 70-an
apis aku lak yang nyanyi..
SUPERBOWL AMPANG FLAMINGO
3.40petang (terlambat akibat jammed gile kat jln ulu klang)
pencapaian utk game pertama.. bole la tu...
teman bowlingan... kak za & sya..
dah habis membowling..kita amik gambo lak..
izz: aunty sya.. tahniah kalahkan mummy izz ye.. :)
getik sungguh senyuman anak aku bersama mummy angkat dia.. :)
kak za : banyak betol mak ko amik ni izz...
aksi bebas....
aku pun nak bergambo gakk...
yeeeeayyyyy.....
1...2...3.....:)
cute x saya?... RESTORAN MAMAK (Aku lupa nama dia)
6 Petang
lepak2 minum..makan dgn sya.... :)
kowang perasan x apa yang cuba aku ketengahkan?.. hehehe
mau order apa?.. TELUR JANTAN?????
huh... kenala 2 bijikkkk..baru mengancammmm!!!
wakakakakaka

11 comments:

saveme_zero said...

jeles akuu!!

fazilzura said...

ILA>. sowe x dpt dtg.. uuhuh dh bgtau sya nak terjah , tp pak ajil wat daku tensen..

* wakaka lawak tul gambo kak piza.. penat giler la tu..

Rafizah Nordin said...

penat laaaa
berusaha gigih tapi masih kalah
wakaka
tapi takpe...ni baru panas2kan badan
10 tahun lebih dah tinggal ni...
mane tak kejung
wakaka alasan takleh blah!

ai said...

amboiiiiiiiiiiiiiiii....!!!! dengkinya haku!!!

MUMMY ILA said...

kak sue~ kalau jeles..lenkali..moh berbowlingkand diri..

zura~ x pe aku paham..

kak za~ mmg berusaha yg sungguh gigih teramat la sangat..apa pun anda berjaya mengubah nasib di saat terakhir..syabassss

kak ai~ meh la lenkali.. kita berbowlingkan diri..murah je..

el said...

awat kak za tu..cam xde mood je amik gmbo..

main boling n koke saje kamoo ila...

♥ Eda ♥ said...

tetiap minggu koke..dasat ooo... ngalahkan peg masjid..kahhhhhh

aku tak nampak pun telo jantan kat menu tu???

MUMMY ILA said...

el~ wakakaka..biasala ari2 minggu kena la bersosial bersama keluarga & teman2.

eda~ ko nampak telo lan anak jantan je. kahh.. ada tu.. cuba tgk btol2.....

iera_ayen said...

hahahah...nak tergelak aku, telur jantan tu camner erk??? naper ko x oder dik ila oiii...hehehehe

amboi2 asik main bowling niii...meh join aku kat sini, slalu aku main ngn laki kau jer (main??? ...hehehehe) main bowling laaa... anak2 aku jadi penonton n penyokong....

MUMMY ILA said...

kak ira~ jauh bona..nun di sana. kalau p sana..leh la main sama2..hehe

Bibu said...

wah..lagi boling ek!

 
template by suckmylolly.com