PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

22 April 2009

CUBA TEKA SIAPA DIA?

Alamakkk hensemnya mamat-mamat ni... tp ada sorang mamat ni dah jadi "penchuri hatiku". cuba teka yang mana satu "penchuri hatiku" tu?.. saje je aku tepek gambo ni. lgpun atas permintaan tuan punya gambo. mengade..nak tunjukla kehenseman, kemachoan dan kekiutan dia masa muda2 dulu. Almaklumla tahun ni dah masuk abad baru.. hehehe.. selamat datang ke dunia 30-an. kahhh... utk pesanan a.k.a amaran :-nampaknya isterimu masih muda belia.. jangan buat perangai ye babah.. mummy punya market still high.. kahhh...tp babah i still with u forever if u x buat hal la.. hehe :)

11 comments:

*MaMa HeRdA* said...

siap ade amaran tu..hahaha..siiiiaaapppp ko apis!! hahahaha..

♥ Eda ♥ said...

hahah aku dah tau dah apis yg mane...klau aku jumpe dier time tuh pun silap2 terjatuh cinte..kahhhhhhh!~

Tinie said...

wakakaa
kiut..aky pun rasa kalau time aku mesti jd secret admired apis ko..hikhik..
skrg pun kiut aper????

MUMMY ILA said...

wawawa..kawan2 aku. potong line aku nampak.kahhh

nasib kowang x sekolah kat CBN ke BBGS ke ST MARRY..kalau x....melepassss aku. kahhh

el said...

aku rs yg pakai tudung tu si apis..kahhh

amboi apis hang..kurus beno...awat la ni sihat..kahhhhhhhhhh

hang kalo kurus la ni..aku rs sure bini hang yg angkat hang msok bilik..kahhhhhh

apa2 pun...hang mmg ensem..kalo aku sure x jtuh cinta..sbb laki aku lg ensem..kahhhhhhhh berdekah3

ayien78 said...

sgt2 la lainnya...
emmm..mmg ensemla ila...
nasib tk maintain smpi skrg kalu tak mau ila makan hati hik hik hik

MUMMY ILA said...

el~woi..woi..woi..nak kena ni!
skrang sihat sbb aku bg dia makan cukup2.. kahhh

laki ko not my taste..i x suka laki berjanggut cam kambeng..hehe

ayien~ hensem ke?..kalau xhensem aku pun x hingin..kahhh...

Bibu said...

owh la..tiutnye...siap ade request hahaha..ni kira before and after?hehehe

ai said...

Pakej skali ngan AMARAN tu!!!! keh keh

MUMMY ILA said...

kak wil~ dia mau mengenang kenangan lama...

kak ai~wajib kena ada amaran baru dia selalu beringat..kahh

Nur Syafawati said...

senyum sumbing apies tu aku kenal sgt weh!!!!slim shady time ni..huhuhu

 
template by suckmylolly.com