PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

13 April 2009

TRANSFORMASI

===Transformasi ===
New hairstyle 2009 buat izz setelah kekal berimej korea ala aril AF.. kali ni mummy & baba transformkan ke style "short punk"..ala akim AF plak. .terserlah kecapangan dan kehenseman anak mummy. hehe..
harap gufren & besen izz x terkejut dgn style terbaru izz ni ye ;) Before

After

18 comments:

saveme_zero said...

APESAL KO POTONG ILA.??? TP NMPK KEMAS LAK..EKEKEKEK

MUMMY ILA said...

kak sue~ saje tuko style la plak.. asik orang kata dia girl. kali ni nampak jantannye.. abis semua nampak..capang pun nampak. wakakaka

Nur Syafawati said...

a ah..nampak kemasssssss..gambo no 2 tu mcm gegirl la weh!!!cumey tul izz ni!!!

*MaMa HeRdA* said...

hahaha..adeh aku tak tahan tgk ko lak yg pakai sarung baju tu..haha..nasib ko x free hair..klu tak mau machaaa tu 'ter'potong rmbut ko gak..hehehe..sgt cute izz..

♥ Eda ♥ said...

sgt lain..!!!!! weh baru aku pasan tinge nantuku capang..wakakaka.. besennnnnnn..i love the long hair..plssss..pasnih jgn dipotong lag,...ilang macho nantu aku...kahhhh!~

Dayah said...

very the hencem la Izz..with new haircut...

el said...

eda...apo lagi meh lahhh kat besen x jd..danish the sweet boy...kahhhh (ada can ni) kahhhh

mummy teha said...

sila amik award ye..

[-suziey-] said...

ler depan pnjang lagi tu...rimas aku cucuk2 mata izz yg galak itui..ekekek:D

elly @ suely said...

ala sayang la rambut panjang dia yg lembut tu... guna jari pon bleh kan izz kan? hehehe... tp budak2 cian plak rmbut pjg ni, kalo time panasss... qimie naik ruam dah... tu yg aku tocangkan tu hehehe...

MUMMY ILA said...

sya~ wakakaka..muka dia persis keperempuanan tp x bermakna dia auwww.. cuma kelembutan diwajah memberi ketenangan pada sesiapa melihatnye. kahh

her~ aku kena dukung dia her sbb dia kecik sgt. tenggelam dek kerusi tu. susah tata tu nak potong fesyen2. aku yg kena pakai cover tu. hehe

eda~hehehe tuko angin lak besen. nantu ko ni rambut cepat panjang. ko tgk la lg 2 minggu akan datang sure dah panjang rambutnya. aku berkenan lak style short punk yg skrang ni ramai sgt pelakon korea buat style tu. rambut nantu ko kan ala-ala korea..halus jek. aku potong la. nampak lak terang kepala dia. hehe
lepas ni wat fesyen lain lak tp aku rasa nak kena tutup gak tinge papang dia tu dgn rambut. sungguh jelas astro kat umah aku. hehehe

dayah~ hehe..tenkiu antie dayah..

el
el~ ko jangan nak potong line anak aku. hehehe,... izz still the cute boy bila berdamping dgn aina dalily. kahhh

teha~ baik puannn!

suzie~ hehe..rambut dia mmg gitu..sikat2 ke depan gak jadinya. skrang ni pun aku asik kena selak ke tepi rambut dia utk mereliasasikan style punk tu. lembut sangat rambutnye...geram lak kekadang sbb rambut aku keras cam dawai. kah

nasz said...

hahaha, mummy pon kena rambut skali... tp mmg nmpk kemas sikit la ila...

MUMMY ILA said...

nas~ mmg kemas tp tula sejak rambut gojeng camtu. semakin nakal lak aku rasa. semalam dia katuk kepala aku dgn hammer mainan dia. kalau hammer btol..mau aku masuk spital

fazilzura said...

Sweet nye izz berambut baru ..
lor memula nak potong dia nangis keeee.. jgn nangis izzz .. nnt mama mu upah sweer

MUMMY ILA said...

ZURA~ BUKAN NANGIS..RIMAS SBB RAMBUT BANYAK BERSEPAH KAT MUKA DIA. DIA NAK SAPU TP AKU X KASI.HEHE..TU YG MERENGEK TU

Tinie said...

hikhik..transformasi..
kemas la muka izz..klu tak mcm gegel tau, rambut lebih panjang drpd rambut anak aku Fatin..hikhik

MUMMY ILA said...

tinie~ hehehe.. lepas ni panjang balik..

kak ina kl said...

salam ila..alahai mcm tu punya cara melalak nak potong rambut..alamat kena tunggu besar sikitlah..
kecian akak tenguk..

 
template by suckmylolly.com