PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

15 April 2009

PUTRI

Perkenalkan, ni la anak buah perempuan aku yg PERTAMA dalam family aku merangkap cucu perempuan tunggal buat setakat ni. Aku cam biasa ..mana-mana anak buah pun aku xcited cam anak aku. hehe.. Nama dak cute ni PUTRI MAISARAH BTE FARIZUL NIZAM. Putri dilahirkan pada 5hb April yang lalu. Kelahiran dia ni unik skit sebab dia dilahirkan di dalam kereta. hehe ;)
Abang aku x sempat nak lepas traffic light spital, kak ipa aku dah push & selamat la dak putri ni lahir di atas seat kete. Alhamdulillah dia sihat, ibu dia pun sama. Berat dia 2.61kg masa dilahirkan tu. Apa pun auntie nee doakan putri jadi anak yang solehah, bijak, sihat & sentiasa cute cam auntie putri ni.. hehehe....... :)

12 comments:

Nur Syafawati said...

mmg sesuai dgn nama nya PUTRI..mmg chumel n cantik mcm puteri..mesti dia manjee nanti kan ila..sbb dia yg pertama dlm keluarga..hehehhe...abis la..lepas ni mesti ko byk beli gaun2 utk dia kan??kan???ehem2..jgn lupe gaun dina skali..anak angkat ko tu!!kahhhhh

MUMMY ILA said...

sya~ hahaha.. skrang pun aku asik terpk baju2 dia je. aku nak beli band kepala tu. aku nak beli kasut pink dia.. hehe..geramm..gerammm...mata cepet cam aku. muka bolat pun cam aku.

hehe..dina kena selalu la swim kat umah auntie..

saveme_zero said...

congrate ila dapat anak buah girl. pasni ko lak buat anak yer...kahhhhhhhhhh

MUMMY ILA said...

kak sue~ hahaha.. aku?? tunggula 4-5 tahun lg. nanti aku bikin anak lg. anak girl?? x tahu la ada rezeki ke idak. harap2 ada la.. nak gak sepasang kan.

el said...

wahhh banak dlm kete tu...sure x susah sgt ms tu kan...sib baik xde pape..sllu tgk kat cenel astro omputeh bersalin dlm kete ...nak plak kak ipar ko yg jd cm tu eh...hehehe...
haiiihhh ni kan anak sodara dah pk mcm2 nak beli....kalo ank sndiri gegel tak tau laaaa..mau satu sopin complex ko beli ila..kahhhhhhhhhhhhhhhh

miss♥wahida said...

cute la putri nie..tahniah kak ila dapat anak buah yang cute...

Rafizah Nordin said...

eeeeeeee mudak kecikkk
eeeeeeee aku takut bjangkit
eeeeeeee!!!

welcome to the world putri!

Bibu said...

oit..tahniah Ila
wah..banak dlm kete..susah nak dpt pengalaman camni ekeke

elly @ suely said...

cumelnyeeeeee...muahpp muahhppp pp sket... nak amik berkat anak gurl plak hehehe....

MUMMY ILA said...

tenkiu..tenkiu..cam dpt anak sendiri lak. muka aku masa kecik gitu la.. tp tula dah aku ni adik ayah dia. muka x tumpah ke mana.

♥ Eda ♥ said...

besen ghairah dpt anak buah pompuan..klau dpt anak pompuan klimaks trusss...kahhh tahniah tahniah..kire dier cam aina la satu2 nye cucu gegurl dlm family lakik aku..hehehe...

ishh banak dlm kete...gerunnyer....

MUMMY ILA said...

tenkiu besen. kalau aku dpt anak pompuan mmg klimax..dpt nantu pompuan jd legaaaa... :)

 
template by suckmylolly.com