PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

22 April 2009

TAYANG LAKI LAGI

Suka suki aku sejak menjak ni nak tayang laki aku a.k.a babah izz. hahahaha Ni rakaman interview oleh RTM kemarin utk siaran berita sukan khamis ni di RTM jam 9 malam. Kalau ternampak tu ...tula orang kuat penyokong bola sepak selangor. Wakil menyuarakan kata semangat dr selangorfc.com.. semoga sabtu ni membawa kemenangan utk selangor... ;)

11 comments:

ppb_ppkp said...

chaiyokkkkkkkkkkk

ai said...

glemerrrsssss!!!!

el said...

tayang lah smpi lebam..ada aku kesah...kahhhhhhhhh

oYa said...

wah terlebih sudah..gelemornya....huhuhuhuhhh

Rafizah Nordin said...

cayalah en apis!!!

MUMMY ILA said...

ppb_ppkb~ caiyokkk

kak ai~ laki aku mmg gile glemss

el~ aku nak tayang sampai lebam bijik mata ko. kahh

oya~bini dia je x glemor

kak fiza~ tula namanya ANTOO BOLA

♥ Eda ♥ said...

amboi enterprem apis nampak..kahhhh... mentang2 somi glemer..somi low profile cam laki aku takde mende nak story pong..huhu

Nur Syafawati said...

perghhhhhhhhhh..pewittttttttt..tayang laki nampak!!!!!kahhhhhhhhhhhhhh
nak tiru ayat kak ai "ade aku kesah?"
CAK..CAKK...CAKK..CAKK..CAKK..CAK...(NI AKU TAMBAH)

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

tayang lah ila woi...hahahha
laki ko kan..lain la kalo laki aku ko nak tayang kat blog ko ni...mmmg aku kesah...kahhhhh

p/s ila..ehem..mcm dapat durian runtuh dr laki jek...hehehe
asik benor menglemerskan dye...

MUMMY ILA said...

eda~ low profile xpe..laki akusuka interprem.. lensa kamera x dpt dielakkan.. biasela bapak mertua sape?.. bapak mertua aina gak...kahhh....

sya~ aku pun apa aku kesahhh!! suka atila aku mau interprem laki aku ..kah.. ummmcakk..cakk..cakk..wakakaka

MUMMY ILA said...

kak kir~ durian terpijak ke kaki xde tp durian terperosok dlm tengkolok tu ada. hehehe..

xde la kak kir..skrang tgh mood tayang laki.. selalu tayang anak. jeles laki aku.. hehe

lepas ni tayang aku je plakk..

 
template by suckmylolly.com