PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 April 2009

TAG DABEY

Time kaceh la kak ai mamek & zura ngatopp.
** kualiti gambar kurang menarik sbb aku pakai kamera poket lama ..sian dia sejak aku ada cik konon.. aku lama x guna dia..kowang layan jela..***
A. Snap the picture of both inner and outer of your purse
- zahir -
- batin-
B. Introduce your purse brand, price & where you buy.
brand : IIUM QUALITY DAY
Price : PERCUMA
Where i buy? : Collect from A&R office (doorgift sempena Qday utk semua staff)
- yang penting 'GENUINE LEATHER' ye :) (kurang jelas sbb kulit dabey ni berkilat)
C. Take out whatever its inside your purse
- bahagian poket luar : ATM kad CIMB, B.RAKYAT & B. ISLAM
(semua kad ni ada duit..min rm10) kahhh...
- di poket luar lg : AAM Auto Rescue (kalau kete problem..aku call je..dowang dtg menyelamatkan aku.. cam WONDERPET la :)),VVIP EVOMember (kad cuti2 malaysia, kalau aku nak p bercuti dpt la diskaun 70%), IKEA Debit/Point kad ( kalau nak soping kat IKEA..aku pakai debit kad ni dpt la point2..kena bank in duit dulu siap2)
- di poket dalam plak : BAGUS Bakery, TESCO & JUSCO ( semua kad kumpul point)
- poket bahagian dalam lagi : IC aku..lesen memandu aku & kad nikah aku..
- ada lagi di dalam poket : BAIBOO ( aku x penah guna..kahh), IC anak kesayangan aku..IZZ
- eh ada lagi rupanya kat poket dalam : gambar aku ngan izz masa dia umo 5 bulan, Bisnes kad INSURAN, bisnes kad aku beli coli.
- di poket luas : resit terkini..PAYMENT HSBC Master&VISA, PAYMENT kete aku CIMB
- last... ni duit simpanan di dalam dabey ku.. tanggungan seminggu ni & insyaALLAH lebih ke minggu depan. :) D. Tagged other 7 persons.
- aku add kat semua pengunjung blog aku yg belom buat -

4 comments:

fazilzura said...

wahhh banyak nye kad ko ila... sure penuh purse mu tu

MUMMY ILA said...

ZURA~ padat mampat..tu pun dah remove separuh.. KAD KEDIT DAH SIMPAN KAT UMAH..XMO BAWAK NANTI AKU LUPA DIRI..KAHHH

ai said...

MUAHAHAHAHAHA...

banyak gilos kad kau debab!

Rafizah Nordin said...

dabey...adui teringat kat mak aku, kahhhh!

 
template by suckmylolly.com