PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

10 April 2009

RINDU PUNYA PASAL..AKU PULANG JUA

Lepas balik cucuk izz, aku terus mintak izin en.comi nak balik shah alam. Benonya dah lama rindu nak balik umah makabah aku kat sana. Tula orang kata.."air dicincang takkan putus."
walau ke mana pun kita duduk..kita pasti ingat tempat kita membesar. Dah sebulan aku x balik, hati aku ni asik teringat umah kat sana.. tingat family kat sana..kucing aku..
anak2 buah aku.. suasana kat sana..semua la...
Akhirny aku balik berdua jua dgn izz. Nak dijadikan sebab jugak aku nak tgk anak buah baru aku yang selamat lahir ahad lepas. Malangnya aku x dpt jumpa baby & kak ipa aku sbb dowang still kat spital. Aku lak xleh nak ke sana memandang izz still kecik & malas lak aku nak drive ke klang town yg sesak jammed tu.Malam tu baru aku balik ke umah aku. :)
ni la dia her0-hero abah & mak aku... paklong bawak round2 abg long danial + abg aku + izz + ahmad + afiq saje snap bunga kertas mak aku..hehe
bunga kertas pepel :)
aizat baru balik sekolah
izz yang xmo bergambar..dia nak naik moto dgn pak longnye
ni la dia budak2...asal bergambo mesti nak buat tangan gitu..hehe
wahhh abg long dah pandai bawak moto.. hehe...
jgn x caya.. anak buah aku yg sulong baru 5 tahun. badan beso & tinggi.
tu naik moto kaki dah cecah pedal. camne tu??...

6 comments:

elly @ suely said...

sonok yer izz naik moto hehehe... mcm si iqmie, dah bawak dia round2 pastu memang x nak turun dah huhuhu jenuh pujuk...

Rafizah Nordin said...

huh samolah ngan anak aku,asal tangkap gambo je tunjuk tangan gitu hehehe betul kate apis,budak2 zmn sekarang...

lyna said...

kak ila...umah akak ni dekat dgn umah zurimawaty ek.....(yeye je aku cm kak ila kenal) kekeekekekek..

nasz said...

izz plg kecik dan comel dlm ramai2 tu

Nur Syafawati said...

WOWIIII..NAIK MOTO BERAMAI2..I LIKE!!!
MMG LA ILA..AIR DI CINCANG X LEH PUTUS2 NYER...MENGALIR AJER..NGEH.NGEH..WINDU SHAH ALAM YERK...HMM..AKU PUN WINDU GAK SHAH ALAM...HMM..ADE KENANGAN SKIT KAT SANER..KAHHH

MUMMY ILA said...

suely~ izz ni ari2 naik moto dgn bapak dia..

kak za~ tula dia gaya zaman terkini..lebih elegant la kononnya..

lyna~ alamak x kenal. tgk muka kenal la kot. umah makabah kak ila dekat dgn umah azrin..x pun black.
sama batch kowang la..

nas~ mmg dia terkecik pun..xleh wat pe..xpela janji sihat

sya~ ala..mesti kenangan dgn xbf. kahhhh... mestila rindu SHAH ALAM TEMPAT KENCING BERAKKU..TEMPAT AKU MEMBESAR...

 
template by suckmylolly.com