PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

28 April 2009

MEET BUDAK TEHA

PENGUMUMAN UTK SEMUA MAK AYAM
SESAPA YANG FREE @ BERKESEMPATAN INGIN BERSUA MUKA..MELEPASKAN RINDU KEPADA ADIK AKU 'TEHA' ..BOLEHLAH DATANG KE RUMAHKU.. AKU MENJEMPUT KOWANG SEMUA MEMANDANGKAN TEHA MENCEMAR DULU KE TERATAK KU.
SILA LA YE.. SILA PM KEDATANGAN DI KOMEN KOLEM..
TARIKH : 4/5/2009 (ISNIN)
MASA : LEPAS MAGHRIB (DATANG AWAL PUN XPE..AKU ADA DIRUMAH. LEH TOLONG2 APA PATUT KAHH..
YG PENTING CALLING2 AKU YE)
AKU ADA WAT MAKAN2 SKIT.. SAPA BERKESEMPATAN..SILA LA BAWAK APA PATUT.
HIDANGAN ISTIMEWA AKU.. MEE KARI KERANG
TERATAKKU : B-3-7.. PV 10- PLATINUM LAKE CONDO. BLOCK B.
TAMAN DANAU KOTA. SETAPAK. KL.

12 comments:

el said...

huwaaaaaaaaa nak join gak..tp apakan daya jauh beb...hehehehe..kalo aku duit byk..aku sggp turunnnn..hehehe

ila kim slm kat teha ye...bape lm dia kat sini...

ai said...

AKU KOMPOM DATANG!

Tinie said...

teha? teha Riyadh ker??
wei aku nak DATANG..

ctm-cak'on said...

nak join gak k.ila, tp tgn kosong je leh x? ekekek...daku dah lame x memasak ni, x de le bekalan makanan ape2, takat usung peot boyot daku ni je la...

**akan daku usaha utk ke sana...k.sue...lau g nk numpang leh x? hehehe!

FaizAmYAirieL said...

huhuhh..nak join jgk..tp apekandaye hari bekerje rupenyee...huhuh..kem salam kat teha erk k ila...n 2 hero die tu..ehehe..kem salam jgk kat mee kari kerang ko erk...kahhhhh

Nur Syafawati said...

aku jointtttttttttttttttttttttttt

AieZa said...

klu nk jmpe teha no 2.. no 1 mi kari leh tak?? hehehe aritu gamba menggiurkan..

Dayah said...

bukan main teha..kalah VVVVIP orng sambut dia balik...have fun la kengkawan, daku jauh di Penang..

-wijdan-

elly @ suely said...

nape wat hari keje ila? mentang2 kowang kowang n kowang duk area2 tu je huhuhuhu

♥ Eda ♥ said...

sila kuarkan aku dari list...kahhhhh..tehaaaaa.... so sad tak dpt jumpe kamuuuuuuu...uwaaa..nape lah ko balik awal sgt..klau lambat sikit mesti dah bole laga2 tetek :P

iera_ayen said...

aku nak join gakkk....huhuhuuuu. dah dua kali aku x dpt jumpa teha...bila la dpt ni?? agknya aku kena pi riyadh carik dia..

kim slm sayang peluk cium akk kat dia yer ...ila!!

MUMMY ILA said...

el~ ko turun epoh la jumpa teha kat umah family dia

kak ai~ orite bebeh..

tinie~ datangla..kompom ke ko ni?apa2 nanti calling2 aku

yam~dtang la yam..kak ila open grill 4 u

paeh~ nanti aku kimkan salam semuanya

sya~ ye lesku..ko wajib datang

aieza~ mee aku xde berapa sgt (rendah diri)

dayah~ biasala kawan2..org jauh harus disambut

suely~ pandai2 je ko ni menabur kata2 palsu. Teha mmg dtg kl time waktu keje la. camne dia dtg weekend. kebetulan dia nak bg barang kat aku. aku buat la sekali makan2 utk kawan2 yg lain.

besen~ x baek ko. sesungguhnya besen ko ni x sabo menanti kepulangan ko gak..

kak ira~ p jumpa dia kat epoh la. dia turun kl jap je. sehari je rasanya..lepas tu dia balik umah family kat epoh

 
template by suckmylolly.com