PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

20 April 2009

BOWLING MAK AYAM

Sabtu lepas, aku plan nak wat aktiviti dengan alyn. P main bowling.. yelah asik melalak je kan..bosan gak walaupun hati ni tergedik gak nak melalak. Memandangkan tiap minggu aku p melalak..aku pun merehatkan tekak utk minggu ni. Aku ajak gak mak-mak ayam lain tp ramai yg bz dgn aktiviti mingguan bersama keluarga masing2. Yang dapat menghadirkan diri mak ayam zura, suaminya pak ajil, anaknya akil dan pasangan panten baru...alyn & ee. 6 orang pun happening jugak. hehe
Kami main 2 frame utk 1 lane je sbb 6 orang kan. so, fight individual je tp just have fun la.. no heart feeling. Aku cam biasa mmg selalu fight dgn laki aku. saje suka suki lakibini. Izz cam biasa wat hal dia..kerenah dia yg gembel je. Dia mmg amat teruja cam mak bapak dia gak. Dah kuah kalau tumpah ke mee gak kan.
Main punya main.. sampai dekat2 kol 6petang.. Keputusannya..

utk frame pertama.. JUARA-EE,2nd -APIS, 3rd - ILA (aku laaaa)...... 4rd- ZURA, 5th- ALYN utk frame kedua... JUARA- APIS, 2nd- PAK AJIL, 3rd - ILA (aku lagiiii..)ZURA & ALYN BERKONGSI TEMPAT KE-4..

So, JUARA RATU LONGKANG - ALYN!!!! JUARA MAK AYAM - AKU ..ngeeee :)

x bape terang lak print out paper dowang ni..sengalll.... ceh gaya juara memegang bola... panten dah get ready nak bertarung
apela yang kowang bincang tu kan?.. hehe
panten pegang bola.. malam pegang bola lain..hehe..jgn mare ee... :P
gaya 3d winner bersama jurulatih ciliknya.. ada gaya tak?
wah..baba melontarkan bola.. anak dibelakang memberi semangat! go baba!
zura in action.. sori aku snap view montot ko yg mantopp:)
pak ajil tgh memilih bola azimat...:)
lontaran yg mengoyangkan apis & ee...aku cool jek..kahh
pot luck.. makanan ringan utk dikudap.. aku bawak sandwish je.. alyn & zura bawak jajan
muka champion .. kahh
akil kena ngurat..eceh apela kowang sembangkan tu kan (tetiba aku jd mamarazi)
anakku kesepian... di manakah si dia?
ee memantau balingan bini nya.. tengok dr jauh je ke bang?..
pilih..jgn x pilih.. suspek zura pakai bola berat.. aku bola 8 je.. hehe
mak-mak ayam @ Ampang superbowl, flamingo hotel..
bapak ayam ... thanx guys!

14 comments:

eLYies said...

meriah siot...aku gak tak leh pi..takpe..lain kaliaku nak join gak..wakakkaa

Nur Syafawati said...

jelessssssssssssssssssssssssss

Aellynn Darlene said...

i sokaaaaaaaaaaaa
bila nak men lagi nih??

saveme_zero said...

jeles akuuuuuuu!!!!!!!!!!!

MUMMY ILA said...

hujung bulan...cukup gaji moh kita bowling reramaii....

FaizAmYAirieL said...

retikah aku main bowling? silap2 kalau aku join sure aku akan dapat gelaran alyn tu nanti..ratu longkang..kahhh...

elly @ suely said...

wow besnye... hehehe... maluk ah nak join... aku p0n ratu longkang wei kahhhhhhhhhh

Bibu said...

wooo best men boling..aku lame tak main..last main thn 2001 kaaahh..takper next outing-list-to-do hahaha

♥ Eda ♥ said...

alahai sian nantuku..sepi eh?tak lame je lag sepi..nanti ade yg balik temankan gituuuu..wahhhhhh..ehehe..aku klau main pun bola 7 & 8 je..hehe..yg penting tak masuk lonkang...

ayuZack said...

sonok gilerr kome..
bila la dpt join..
aku jauhh nun kat cerukk sini.. aduiiii

MUMMY ILA said...

ala x kisah la terror ke idak. aku pun x terror pun..tol x alyn..zura..kan..kan..kan?hehe

besen.. nanti balik kita p main bowling. bio aina & izz berdua. kahh

ayu..xpe nanti pakat2 main kat alamanda. hehe

Rafizah Nordin said...

tgk izz kesepian kat tepi cermin tu baru aku perasan tempat ni...alahai terkenang kisah lame & kekasih lama...hahaha!

MUMMY ILA said...

kak za~ kahh..terkenang ke???.. meh main bowling sabtu..jom..jom

fazilzura said...

wakakak xleh layan ko Ila... kasi tepek gambo montot ku.. kahhh ampeh..

ala korg , rugi x join tau.. masuk longkang ke apa ker.. no hal ler.. main suke2.. aku kalau ambik bola ringan x leh nak wat hala tuju ler.. hehhehe tu yg terpaksa tu.. sabtu tu x rs sakit tgn.. ahad tu terasa beb.. tp dulu2 lg sakit.. kali ni x sgt.. just urat keras jek.. apa2 pun daku and family sonokkkk.. akil lg sonok..dpt ngurat awekzz

 
template by suckmylolly.com