PEMBACA / READERS

 mualai 26 SEPT 2010
since 26 september 2010

23 April 2009

LEPAK MAPLEY

tgh mengunyah biskut oreo.. putar, jilat & celopppp menyedut teh ais babah dengan rakusnya.. iskh budak ni suka sgt minum teh cam orang tua!
muka aku tgh 'kemarahan'.. sedut sekali banyak. kang tersedak..
Balik keje terus p amik izz kat taska.. tetiba laki aku call..ajak lepak mapley kat area taska izz.
Aku pun penat kan..nak gak rilex2 lepak pekena teh tarik panas.. sedapppp~~

14 comments:

Nur Syafawati said...

sebijik mcm dina gak!!!kalau minum mesti nak order TEH...TEH..sabo je la aku...bapak dia la yg ngajo...huhu..mcm org tua eh..hehehe

MUMMY ILA said...

tu la sya.. teh ais..teh o..kopi mmg feveret dia. kasi milo pun menyedut gak tp nak umpan dia makan byk..kasi air teh o. cukup suka banget

miss♥wahida said...

cute la izz nie..dgn telinga dia cm tu..msti budak cerdik nie...

el said...

wakakakaka muka mummy ko cam singa dah izz..

bukan aje anak ko je ila ...sya..anak aku pun...apa saja lah kami mnm sure dia nak pya...tmbh2 teh o ais...ha abah dia x mnm lagi..tgk2 gelas dah abisss..kahhhh
tu lenkali kami g mn2...order 3 gelas..kahhhhhhh

balik2 lenjun basah abis pampers..kahhhhhhhhh

♥ Eda ♥ said...

macam mentua dier la...kaki minum teh ais... tapi aku klau aina mintak aku buat bodo je..bukan pe..klau dah start minum air sedap2 nih kang air kosong takmo minum plak...

*MaMa HeRdA* said...

same mcm ank aku gak ila..mesti teh ais..sbb mak bapak nyee favret teh ais..aku pn sm mcm ko..klu x pekena teh tarik..pehh blh hlg ingatan hahahaha..

ayuZack said...

aku x bagi farah minum teh, sbb aku buat teh guna krimer... kalo dia nak gak bagi seteguk jek, peh tu tukar la gelas ngan air suam.. sonyapp dia..

iera_ayen said...

alia n adam juga pebret teh ais... sbb ikut aku la, aku sampai kena diabetis masa peknen kan alia... sabar je laa. masa adam...ayen dh sound aku awai2,...

ila>>> mmg nmpk muka ko marah...tp izz sketpon x takut kan??hehehhe

elly @ suely said...

hamboi garangnye mummy izz hehehe... qmie pon ape org minum tu la die nak minum tp aku bg je... x byk la... suh dia rasa... pehtu nanes2 nak abeskan cehhh... wat dono je la hehehe...

MUMMY ILA said...

wahida~ cute cam mummy dia kan..kan..kan?..aminnnn mudahan izz jd budak yg cerdik cam mummy kan..kan..kan eh xmo la. izz kena cerdik berkali2 ganda dr mummy tau..:D

el~aku mmg x galakkan izz minum ais2 ni ..tu pasal aku malas nak ode utk dia. tu pun kira rampasan je tu. aku kasi minum 2-3 teguk.

eda~ ko pun cam aku ..peminat teh tarik. aku panas pun layan..ais pun layan tp kena teh gak.

her~ aku pun her..dlm seminggu mesti nak. x dpt lepak mapley..beli bungkus pun jadikla. hehe..

ayu~ fara leh gak terima arahan. macam izz ni mmg la kalau bab teh ni aku marah camne pun. dia tetap nak..kalau x dia mulakan operasi rampasan. hehe air kosong dia teguk gak.

kak ira~ huh..izz ni dgn aku mmg amat kurang takutnya. mayb dia tahu aku marah x sampai ke hati. harap tunjuk muka bengang..jegil mata ..tinggi sore je. hehe..

MUMMY ILA said...

suely~ izz ni nampak je proper senyap depan orang. cuba kalau klua makan dgn aku n apis. kalau melalak x hingatttt!! cam kes dera tau. bingit..malu aku..

Dayah said...

bukan main 'sedut' teh ais...nanti batuk kang...

-wijdan-

saveme_zero said...

sebijik mcm alya! geram aku tapi aku nak tergelak tgk muka ko ila..hahahaha

MUMMY ILA said...

wijdan~ tu la dia.. nak gak pekena teh ais gak tu..

kak sue~ time x btol mmg kena marah.. kahhh

 
template by suckmylolly.com